ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Νίκα-Τατούλη στην Τρίπολη: Ποια θέματα θα τεθούν επί τάπητος

ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, μετέβη στην Τρίπολη, σήμερα Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017, προκειμένου να συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη.

Αντικείμενο της συναντήσεως είναι το πρόγραμμα Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη, ζητήματα ΕΣΠΑ όπως η υπαγωγή σε χρηματοδότηση έργων στο Δημοτικό Σχολείο Άριος και το πρώην Πολυκλαδικό, καθώς και η χρηματοδότηση για τον Παιδικό Σταθμό της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπως και η πρόταση για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στη Βέργα.

Θα συζητηθούν, ακόμη, η κατασκευή πεζοδρομίων επί της παλαιάς εθνικής οδού στο Ασπρόχωμα, καθώς και η κατασκευή πεζοδρομίων και του κόμβου στη συμβολή Ναυαρίνου και 1ης Επαρχιακής Οδού.

Θα εξετασθούν, επίσης, πολεοδομικά θέματα, όπως η Πράξη Εφαρμογής της Πολεοδομικής Μελέτης Κηπούπολης και μεμονωμένες Πράξεις Εφαρμογής που σχετίζονται με τον περιμετρικό.

Θέματα προς συζήτηση αποτελούν και η χρηματοδότηση του έργου «Αντικατάσταση Αγωγών Ύδρευσης στις Τοπικές & Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας», καθώς και η κεντρική διαχείριση απορριμμάτων.

Συνάντηση Νίκα-Τατούλη στην Τρίπολη: Ποια θέματα θα τεθούν επί τάπητος
To Top