ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση εργασίας με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας είχε ο Γ.Γκούμας

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ “ΝΕΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ”

Στήριξη των εμπορικών επιχειρήσεων της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας απαιτούν οι έμποροι

Συνάντηση Εργασίας με την Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας είχε το βράδυ της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής του συνδυασμού του “Νέου Επιμελητηρίου” Γιώργος Γκούμας στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου.

Κατά τη συνάντηση ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας ανέπτυξε τις προτάσεις του συνδυασμού του για την αναγέννηση του Επιμελητηρίου, τι σκοπεύει να κάνει για την ανάπτυξη και την ενίσχυση των Μεσσηνιακών επιχειρήσεων, και ιδιαιτέρως των εμπορικών καταστημάτων της πόλης και του Νομού μας, που πλήττονται βάναυσα από την κάθοδο των πολυεθνικών και την οικονομική στενότητα των καταναλωτών. Προτάσεις που θα δώσουν “ανάσα” στον εμπορικό κόσμο και θα τους θέσουν με ισότιμους όρους στον ανταγωνισμό.
Ταυτόχρονα, ο κ. Γκούμας κατέγραψε τις ανάγκες του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, τα προβλήματα των εμπόρων, και τι προσδοκούν από την νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με πνεύμα και διάθεση συνεργασίας και από τις δύο πλευρές και κοινό παρανομαστή τη στήριξη και την ανάπτυξη των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι χρήζει άμεσης στήριξης από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας το εμπόριο στη Μεσσηνία, και απαιτούνται νέοι τρόποι και προσεγγίσεις του διεθνούς ανταγωνισμού μέσα από τη στήριξη και την ενδυνάμωση των πλεονεκτημάτων των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων.
Θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις με φορείς, προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα και οι ανάγκες και να αποτυπωθεί η πραγματική κατάσταση των Μεσσηνιακών επιχειρήσεων από τους ίδιους τους επιχειρηματίες και τους ανθρώπους της παραγωγής και του μόχθου, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στην “μάχη” για την ανάδειξη των προϊόντων και των επιχειρήσεών μας.

Συνάντηση εργασίας με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας είχε ο Γ.Γκούμας
To Top