Χορός

Μάθε τα πάντα για το χορό, μέχρι το Σάββατο 30/9 στο Πνευματικό!

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η 1η ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΘΕΣΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ,ΣΥΛΛΟΓΩΝ,ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΧΟΡΟΥ – ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 30/9 ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ

Το Τμήμα Καλαμάτας του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού Cid-Unesco, στα πλαίσια του σκοπού του για την ανάδειξη και προώθηση των χορευτικών δυνάμεων που υφίστανται στην πόλη της Καλαμάτας, διοργανώνει την 1η ανοιχτή Έκθεση – Παρουσίαση των Σχολών, Συλλόγων, Σωματείων και Κέντρων χορού, όπου διδάσκεται οργανωμένα και συστηματικά ο χορός σε όλες του τις μορφές. Στην πρώτη παρουσίαση συμμετέχουν 12 εκθέτες.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να πληροφορήσει το κοινό της Καλαμάτας και της ευρύτερης Μεσσηνίας για το πού διδάσκεται χορός ποιος δάσκαλος/α διδάσκει χορό, ποια είδη χορού διδάσκονται στην πόλη μας, τι δυνατότητες χορευτικών σπουδών υπάρχουν και ποιες προοπτικές εξέλιξης προσφέρονται στους μαθητές.

Προσφέρεται έτσι η δυνατότητα στον επισκέπτη να βρει αυτό που του ταιριάζει.
Επίσης, επιδιώκεται να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες του χορού να παρουσιάσουν τη σχολή τους, την δουλειά τους και το προσωπικό τους προφίλ.

Η καινοτομία της εν λόγω δράσης έγκειται στο ότι οι πολίτες:

* Μπορούν να πραγματοποιήσουν μια πλήρη έρευνα αγοράς για το χορό στην πόλη τους επισκεπτόμενοι ένα και μόνο μέρος (Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας).
* Εξοικονομήσουν χρόνο.
* Μπορούν να αποκτήσουν μια συνολική συγκριτική εικόνα, γι αυτό που τους ενδιαφέρει, σε σύντομο χρονικό διάστημα.
* Μπορούν να πάρουν την απόφασή τους ανεπηρέαστοι από συναισθηματικούς ή άλλους παράγοντες, μιας και βρίσκονται σε ένα ουδέτερο χώρο.
* Σχηματίζουν ξεκάθαρη εικόνα για το προφίλ των σχολών χορού και για τους αναγνωρισμένους – πιστοποιημένους δασκάλους που διδάσκουν στην πόλη της Καλαμάτας.
* Μπορούν να επωφεληθούν από τις προσφορές.

Η Έκθεση ξεκίνησε χτες 27/9 συνεχίζεται σήμερα 28 την Παρασκευή 29 και ολοκληρώνεται το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας κατά τις ώρες λειτουργίας του.

Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.

1η ανοιχτή Έκθεση – Παρουσίαση των Σχολών, Συλλόγων, Σωματείων και Κέντρων χορού

To Top