Χορός

1η ανοιχτή Έκθεση – Παρουσίαση των Σχολών, Συλλόγων, Σωματείων και Κέντρων χορού

27 – 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Το Τμήμα Καλαμάτας του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού Cid-Unesco, όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρός του Θωμάς Παλάντζας, στα πλαίσια του σκοπού του για την ανάδειξη και προώθηση των χορευτικών δυνάμεων που υφίστανται στην πόλη της Καλαμάτας, διοργανώνει την 1η ανοιχτή Έκθεση – Παρουσίαση των Σχολών, Συλλόγων, Σωματείων και Κέντρων χορού, όπου διδάσκεται οργανωμένα και συστηματικά ο χορός σε όλες του τις μορφές.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να πληροφορήσει το κοινό της Καλαμάτας και της ευρύτερης Μεσσηνίας για το πού διδάσκεται χορός ποιος δάσκαλος/α διδάσκει χορό, ποια είδη χορού διδάσκονται στην πόλη μας, τι δυνατότητες χορευτικών σπουδών υπάρχουν και ποιες προοπτικές εξέλιξης προσφέρονται στους μαθητές.
Προσφέρεται έτσι η δυνατότητα στον επισκέπτη να βρει αυτό που του ταιριάζει.
Επίσης, επιδιώκεται να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες του χορού να παρουσιάσουν τη σχολή τους, την δουλειά τους και το προσωπικό τους προφίλ.

Η καινοτομία της εν λόγω δράσης έγκειται στο ότι οι πολίτες:

* Μπορούν να πραγματοποιήσουν μια πλήρη έρευνα αγοράς για το χορό στην πόλη τους επισκεπτόμενοι ένα και μόνο μέρος (Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας).
* Εξοικονομήσουν χρόνο.
* Μπορούν να αποκτήσουν μια συνολική συγκριτική εικόνα, γι αυτό που τους ενδιαφέρει, σε σύντομο χρονικό διάστημα.
* Μπορούν να πάρουν την απόφασή τους ανεπηρέαστοι από συναισθηματικούς ή άλλους παράγοντες, μιας και βρίσκονται σε ένα ουδέτερο χώρο.
* Σχηματίζουν ξεκάθαρη εικόνα για το προφίλ των σχολών χορού και για τους αναγνωρισμένους – πιστοποιημένους δασκάλους που διδάσκουν στην πόλη της Καλαμάτας.
* Μπορούν να επωφεληθούν από τις προσφορές.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 27/28/29 και 30 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας κατά τις ώρες λειτουργίας του.

Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.

1η ανοιχτή Έκθεση – Παρουσίαση των Σχολών, Συλλόγων, Σωματείων και Κέντρων χορού
To Top