ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέγας χορηγός το Ίδρυμα Καρέλια και στο 2ο Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας

Ίδρυμα Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια: 40.000 ευρώ για το Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας

Την έμπρακτη στήριξή τους στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας που θα διεξαχθεί για δεύτερη χρονιά στην πόλη της Καλαμάτας, εξέφρασαν με επιστολή τους προς τον Δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, η πρόεδρος του Ιδρύματος, κα Βικτωρία Καρέλια και ο γενικός γραμματέας, Ανδρέας Καρέλιας.

Συγκεκριμένα το Ίδρυμα Καρέλια θα προσφέρει 40.000 ευρώ για τον 2ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής, “Με επιστολή τους, η κα Βικτωρία Καρέλια, Πρόεδρος και ο κ. Ανδρέας Καρέλιας, Γενικός Γραμματεύς, γνωστοποίησαν προς το Δήμο Καλαμάτας ότι το Ίδρυμα Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια, ανταποκρινόμενο σε σχετικό αίτημα του Δημάρχου, υποστηρίζει τη διενέργεια του 2ου Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας –2017 με το ποσόν των 40.000 ευρώ.

Ο Διαγωνισμός, του οποίου το Ίδρυμα Καρέλια αναδεικνύεται Μέγας Χορηγός, θα διεξαχθεί μεταξύ 11 και 15 Οκτωβρίου 2017 και σ’ αυτόν θα μετάσχουν 50 χορωδίες, από 15 χώρες (Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βραζιλία, Δανία, Ελλάς, Εσθονία, Ιράν, Ισραήλ, Ιταλία, Κίνα, Κύπρος, Μαλαισία, Νορβηγία, Ρουμανία, Ρωσία και Σουηδία), με περίπου 2.000 χορωδούς και συνοδούς.

Για τη γενναιόδωρη και ευγενική αυτή χειρονομία, ο Δήμαρχος εκφράζει προς την ηγεσία του Ιδρύματος θερμές ευχαριστίες. Σχετικό θέμα θα εισαχθεί προς λήψη αποφάσεως στην Οικονομική Επιτροπή, για την αποδοχή της δωρεάς και έκδοση όλων των νομίμων παραστατικών από το Δήμο Καλαμάτας.

Υπενθυμίζεται ότι το Ίδρυμα Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια υπήρξε Μέγας Χορηγός και της αντίστοιχης εκδήλωσης του 2015, που σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία”, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας.

Μέγας χορηγός το Ίδρυμα Καρέλια και στο 2ο Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας
To Top