Αθλητισμός

Στον… αέρα η αγωνιστική στη Super League 2

Σε κλοιό κορονοϊού βρίσκεται η Super League 2. H μια μετά την άλλη οι ομάδες ανακοινώνουν κρούσματα σε σημείο που πλέον να φαίνεται πολύ δύσκολο να διεξαχθεί η προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη (5/1), 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Νωρίτερα σήμερα αναβλήθηκε και πάλι το ΚαβάλαΑναγέννηση Καρδίτσας αφού οι γηπεδούχοι γνωστοποίησαν την ύπαρξη 10 κρουσμάτων, τα οποία που μοιάζουν… λίγα μπροστά στα 19 του Ηροδότου.

Λίγο μετά ήρθε ο Εργοτέλης να ενημερώσει για 11 κρούσματα ενώ ανάλογη κατάσταση επικρατεί και στη Ρόδο και η αναμέτρηση με την Επισκοπή είναι στον αέρα, ενώ ο Διαγόρας για τον ίδιο λόγο δεν θα παίξει με τον Βλαχιώτη. Πληροφορίες αναφέρουν πως σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν ανιχνεύσει κρούσματα, τα οποία δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

Η κατάσταση μάλιστα μοιάζει να φουντώνει μέρα με την μέρα και έτσι η Λίγκα που βρίσκεται σε επαφή με τις ομάδες θα αποφασίσει για το μέλλον της αγωνιστικής με την κατάσταση να είναι δύσκολη από πλευράς ημερομηνιών καθώς για τον Ιανουαρίου έχουν προγραμματιστεί 6 αγωνιστικές.

 

Στον… αέρα η αγωνιστική στη Super League 2
To Top