Αθλητισμός

Καλαμάτα: Επιστροφή υπό την απειλή των κρουσμάτων

Η Καλαμάτα επέστρεψε την Κυριακή στις προπονήσεις και ξεκίνησε προετοιμασία για την έναρξη των υποχρεώσεων της στη νέα χρονιά. Οι μελανόλευκοι στο ξεκίνημα του 2022 έχουν προγραμματισμένο παιχνίδι με την Καλλιθέα την προσεχή Τετάρτη (5/1) στο Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης, αλλά στην δίνη του κορονοϊού που βρίσκεται όλη η κατηγορία δεν μπορεί αν αποκλειστεί τίποτα.

Άλλη λιγότερο, άλλη περισσότερο, σχεδόν όλες οι ομάδες της κατηγορίας έχουν κρούσματα, τα οποία σε κάποιες έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα νούμερα όπως τα 19 κρούσματα στον Ηρόδοτο.

Έτσι, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η Λίγκα να προχωρήσει σε μία απόφαση που θα αφορά συνολικά την διεξαγωγή της αγωνιστικής προκειμένου να ανακόψει το ρυθμό μετάδοσης.

Η κατάσταση στους μελανόλευκους είναι ελεγχόμενη και το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει σύμφωνα με πληροφορίες και στην Καλλιθέα. Δεν φαίνεται να συμβαίνει όμως το ίδιο και με τον προσεχή αντίπαλο της Καλαμάτας το Αιγάλεω, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει σημαντικό αριθμό κρουσμάτων και εκτός από το παιχνίδι της Τετάρτης (με την ΑΕΚ Β), εν αμφιβόλω έχει τεθεί και η αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής (9/1) με την Καλαμάτα.

Πέρα από τα καθαρά αγωνιστικά θέματα, οι μελανόλευκοι υλοποιούν και τις μεταγραφικές τους κινήσεις.

Η στόχευση από την αρχή ήταν η απόκτηση ενός εξτρέμ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως τελικά η επιλογή θα αφορά έναν ακόμη βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή που τις προσεχείς μέρες θα αφιχθεί στην Ελλάδα. Εκεί που δεν φαινόταν να υπάρχει ανάγκη αλλά τελικά παρουσιάστηκε είναι στη θέση του τερματοφύλακα καθώς ο Πολωνός Τόμας Κουτς δεν φάνηκε να είναι αυτό που έψαχναν το καλοκαίρι οι μελανόλευκοι, ενώ εαυτόν εκτός ομάδας έθεσε ο Κώστας Καπούταγλης.

Έτσι, οι μελανόλευκοι μένουν με τον περσινό MVP του πρωταθλήματος Δημήτρη Ταΐρη και τον νεαρό Βαγγέλη Καραχάλιο και θα προχωρήσουν σε προσθήκη τερματοφύλακα.

Από κει και πέρα ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχουν τα μεταγραφικά θέματα θα υπάρξουν οι αντίστοιχες αποχωρήσεις από το ρόστερ, ποδοσφαιριστών που είτε δεν πήραν χρόνο συμμετοχής είτε δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Καλαμάτα: Επιστροφή υπό την απειλή των κρουσμάτων
To Top