Αθλητισμός

Στο Μεξικό για τον μεγάλο τελικό του Oceanman ο Αναστάσης Αθανασουλάκης

Στο Κανκούν του Μεξικού θα βρεθεί ο Καλαματιανός κολυμβητής Αναστάσης Αθανασουλάκης την επόμενη εβδομάδα με στόχο την διάκριση στον μεγάλο τελικό της σειράς αγώνων Oceanman!

Ο 16χρονος κολυμβητής του Αργη Καλαμάτας θα πάρει θα πάρει μέρος στα 5 km open water της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης και θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον τίτλο στην κατηγορία Κ19 που κατέκτησε πέρυσι στο Ντουμπάι.

Ο Αθανασουλάκης έχει προετοιμαστεί σκληρά για τον τελικό και όπως τόνισε στην κάμερα του Messinialive θα δώσει και σε αυτό τον αγώνα τον καλύτερό του εαυτό για να φτάσει στη διάκριση.

Στο Μεξικό θα βρεθούν συνολικά 13 Έλληνες κολυμβητές για τον διήμερο αγώνα στις 14 και 15 Δεκεμβρίου.

Οι Έλληνες αθλητές κέρδισαν τη θέση τους στον μεγάλο τελικό του Κανκούν, μέσω του Oceanman Greece που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στο Οίτυλο στη Μάνη, με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 1000 κολυμβητών.

Οι 13 Έλληνες αθλητές είναι: Αναστάσης Αθανασουλάκης, Δημήτρης Σελούλης, Νέλλυ Δελιάλη, Χριστίνα Γονίδη, Εμιλυ Βαλμάς, Νταιν Βατις, Ερυ Ματζουράνη, Χρήστος Κορομιλάς (ο περυσινός νικητής στην κατηγορία inspiration και ο συνοδός τους Γιώργος Γκούντας), Ιωάννα Βελμάχου, Γεωργία Καραίσκου, Παναγιώτης Δημόπουλος, Κατερίνα Θωμαδάκη.

Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Event Manager του Oceanman στην Ελλάδα Αρμάνδος Λινάρδος που θα συνοδέψει τους υπόλοιπους Έλληνες στο Μεξικό, σε ένα ταξίδι που θα κρατήσει μια εβδομάδα και περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές δράσεις.

Στον μεγάλο τελικό θα συμμετέχουν πάνω από 1500 κολυμβητές από 60 διαφορετικές χώρες του κόσμου, ανάμεσά τους σπουδαία ονόματα του open water και ελίτ αθλητές που θα διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο.

 

 

To Top