ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπάκας: “Φιάσκο η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το 5G- Μας χλευάζουν παντού!”

“Κάποιοι θέλουν να μας γυρίσουν 50 χρόνια πίσω!”, δηλώνει στο MessiniaLive o αντιδήμαρχος Καλαμάτας, Γιάννης Μπάκας, αναφερόμενος στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας για τη διακοπή της σύμβασης με τη WIND και του πιλοτικού προγράμματος 5G.

“ΑΜΑΥΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ- Η ΠΟΛΗ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ”

Ο Γιάννης Μπάκας επισημαίνει την αρνητική δημοσιότητα που έλαβε η Καλαμάτα πανελλαδικά, καθώς η είδηση της διακοπής του προγράμματος 5G κάνει το γύρο του διαδικτύου, με δυσμενή σχόλια για την πόλη και τους κατοίκους της.”Μας χλευάζουν παντού!Τα σχόλια είναι αρνητικά Η πόλη δυσφημίζεται με το χειρότερο τρόπο”.

Ο αντιδήμαρχος θεωρεί ότι ουσιαστικά αυτός ο καταιγισμός αρνητικής προβολής για την Καλαμάτα και τους ανθρώπους της οδηγεί στο να ισοπεδωθούν κόποι και θυσίες που κατέβαλε η πόλη και ο Δήμος Καλαμάτας εδώ και δεκαετίες, προκειμένου να οικοδομήσει ένα προφίλ της πόλης-προτύπου, μιας πόλης πρωτοπόρου όχι μόνο στον πολιτισμό αλλά και στην τεχνολογία, μιας σύγχρονης κοινωνίας που συμβαδίζει με τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Χαρακτηρίζει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ως “φιάσκο” που μάλιστα ελήφθη από τις “προοδευτικές δυνάμεις” του Συμβουλίου. Ωστόσο, η δημοτική αρχή Καλαμάτας φαίνεται αποφασισμένη να ξεπεράσει αυτή την απόφαση που βάζει προσωρινά “φρένο” στην τεχνολογική εξέλιξη της Καλαμάτας. “Κάποιοι θέλουν να μας γυρίσουν 50 χρόνια πίσω! Δεν θα τα καταφέρουν!”, καταλήγει ο Γιάννης Μπάκας.

Δημοφιλέστερα

To Top