ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο εξής με tablet η υδρομέτρηση από τη ΔΕΥΑΚ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ

Με τάμπλετ νέας τεχνολογίας θα μετρούν στο εξής, οι επιφορτισμένοι με την υδρομέτρηση υπάλληλοι της ΔΕΥΑΚ, τα υδρόμετρα των πολιτών.

Ήδη παρελήφθησαν νέας τεχνολογίας tablet και ξεκίνησε η εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση τους, για τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας υδρομέτρησης και έκδοσης λογαριασμών της ΔΕΥΑΚ.

Η προμήθεια τάμπλετ εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο από τη διοίκηση της ΔΕΥΑΚ εκσυγχρονισμού της Δημοτικής Επιχείρησης, ώστε να παρέχει και καλύτερες υπηρεσίες προς τους δημότες, και εξοικονόμηση πόρων και δυναμικού.

ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

Μάλιστα έχει ήδη εκσυχρονιστεί όλος ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός της ΔΕΥΑΚ και το επόμενο διάστημα θα τεθεί σε λειτουργία και η νέα εφαρμογή διαδικτυακής ενημέρωσης για τους δημότες, ώστε να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό τους και να πραγματοποιούν ηλεκτρονικές πληρωμές.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ, κατά την περίοδο 15 έως 20 Δεκεμβρίου 2017, προέβησαν σε συντήρηση φρεατίων και σχαρών ομβρίων στις οδούς Λυκούργου, Μανιακίου, Ηρώων και Ελεαβούλκου. Επίσης, έγινε συντήρηση των δεξαμενών νερού στη Σπερχογεία και στο Ασπρόχωμα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, ολοκληρώθηκαν οι επισκευές σε μειωτήρα στη Βέργα, ενώ πραγματοποιήθηκε αποκατάσταση με τσιμέντο σε αγωγούς ομβρίων στις Εργατικές Κατοικίες Αγίας Τριάδος. Επίσης, κατασκευάσθηκε εκκενωτήριο στη δεξαμενή του Ασπροχώματος.
Επιπλέον, με αποφρακτικό έγιναν συντηρήσεις σε αγωγούς ομβρίων στην εθνική οδό προς Σπάρτη, απόφραξη αποχέτευσης στη συμβολή Κλαδά και Αθηνών, άντληση υδάτων από φρεάτιο στην Αγία Βαρβάρα.

Μ.Π.

Στο εξής με tablet η υδρομέτρηση από τη ΔΕΥΑΚ
To Top