ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρή βρέθηκε η 26χρονη Ηλιάννα- Έπεσε από γκρεμό 17 μέτρων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18:00
Δυστυχώς πριν από λίγη ώρα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκινητό της η 26χρονη Ηλιάννα.
Στη θέση “Τηγάνια” κοντά στην παραλία, στην ΕΟ Ελαίας Δαιμονιας στη Λακωνία, σε έναν γκρεμό είχε πέσει το αυτοκίνητό της και μέσα σε αυτό οι αστυνομικοί βρήκαν νεκρή την κοπέλα.
Μετά από μεγάλες έρευνες αναζήτησης εντός κι εκτός Λακωνίας, όλοι ήλπιζαν σε ένα αίσιο τέλος, που δυστυχώς δεν ήρθε…

Η 26χρονη Ηλιάννα Σταμαδιάνου είχε εξαφανιστεί στις 14 Δεκεμβρίου από το χωριό της, τον Ασωπό Λακωνίας απ’ όπου έφυγε με το αυτοκίνητό της, ένα λευκό Toyota Yaris.

Ένας ψαράς ειδοποίησε σήμερα τις Αρχές, λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι, πως είδε τα συντρίμμια ενός αυτοκινήτου στην παραλία Τηγάνια ή Γλυφάδα της Λακωνίας, μεταξύ των περιοχών του Ασωπού και της Ελαίας.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε μέσα σε έναν όγκο από φύκια στην παραλία με ελάχιστο μέρος του μέσα στο νερό και με την 26χρονη, νεκρή στη θέση του οδηγού.
Είχε πέσει από γκρεμό ύψους 17 μέτρων. Στο σημείο κλήθηκε και ιατροδικαστής, ενώ η Αστυνομία ερευνά τόσο την πιθανότητα του ατυχήματος όσο και της αυτοκτονίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, εκτιμάται ως πιο πιθανή η αυτοκτονία εξαιτίας της κακής συναισθηματικής κατάστασης της άτυχης κοπέλας και επειδή από το σημείο της επαρχιακής οδού Ασωπού-Ελαίας Λακωνίας, που έπεσε στο κενό, μεσολαβεί ένα πλάτωμα μήκους 16 μέτρων, γεμάτο θάμνους, που λογικά σε ατύχημα θα είχαν ανακόψει την πορεία του αυτοκινήτου προς τον γκρεμό.
Για να μπορέσει κάποιος να περάσει από αυτά τα φυσικά εμπόδια θα έπρεπε να πατήσει γκάζι… Για την Ηλιάνα είχε εκδοθεί και Silver Alert κατόπιν εντολής των Αρχών.

TO ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ

Άκαρπες είναι οι προσπάθειες εκατοντάδων συγγενών, φίλων και εθελοντών για την ανεύρεση της Ηλιάννας Σταμαδιανού που αγνοείται από το βράδυ της Τετάρτης 13ης Δεκεμβρίου. Η 26χρονη Ασωπό Λακωνίας κυκλοφορεί με ένα λευκό Toyota Yaris με αριθμό κυκλοφορίας ΑΚΜ 3960 στην περιοχή της Λάρισας ή του Βόλου, όπου βρισκόταν και προ 10ημέρου.
Στο facebook στην ομάδα που έχουν δημιουργήσει κοντινά της πρόσωπα αναφέρεται πριν λίγα λεπτά: “Παρακαλούμε τα μάτια σας ανοιχτά αν πέσει κάτι στην αντίληψη σας. Μεσαίου ύψους, ντυμένη με μαύρο τζην παντελόνι και γκρενά πουλοβεράκι, κατσαρά μαύρα μαλλιά συνήθως πιασμένα πάνω. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι μπορεί να βρίσκεται σε κάποιο μοναστήρι στην περιοχή αυτή. Θα πρέπει να ερευνηθούν τα Μοναστήρια εκει. Παρακαλούμε θερμά όποιον διαμένει κοντά σε κάποιο Μοναστήρι, να μας βοηθήσει ή να διαπιστώσει εάν έξωθεν αυτού βρίσκεται το αμάξι της. Ευχαριστούμε πολύ!
Ηδη ελέγχθηκαν όλα τα μοναστήρια της Λακωνίας και όλη η περιοχή από το Κυπαρίσσι μέχρι και την Μονεμβασιά.
Οι κάτοικοι της Καλαμάτας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα παρατηρητικοί όταν βλέπουν λευκό Toyota Yaris.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948111721
Επίσης, όποιος κάνει οποιαδήποτε αναζήτηση καλό είναι να ενημερώνει τον κο Λάγγη Ιωάννη αρμόδιο υπάλληλο πολιτικής προστασίας για καλύτερο συντονισμό 2732360511, 6947844683

Όπως είπε η μητέρα της, το πρωί της Πέμπτης ξύπνησε αλλά δεν βρήκε την κόρη της στο σπίτι. Την αναζήτησε στο κινητό της τηλέφωνο, αλλά ήταν κλειστό. Η κοπέλα έφυγε με το αυτοκίνητό της, ένα λευκό Toyota Yaris και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

«Πιστεύουμε ότι είναι στον Βόλο. Από το καλοκαίρι έχει επισκεφθεί τουλάχιστον πέντε φορές την πόλη, αναζητώντας μια φίλη της από το πανεπιστήμιο, την οποία δεν μπορεί να βρει. Έχει φύγει κι άλλες φορές από το σπίτι. Μας έλεγε ότι πάει στη Σπάρτη και τελικώς βρισκόταν στον Βόλο. Κάθε φορά γυρνούσε όλο και πιο στεναχωρημένη, επειδή δεν έβρισκε τη φίλη της. Δεν είχε κλείσει όμως ποτέ το κινητό της. Τρελαίνομαι μόνο στη σκέψη να της έχει συμβεί κάτι. Το μόνο που εύχομαι είναι να είναι καλά και να βρεθεί γρήγορα. Κάνει θεραπεία. Φοβάμαι μήπως είναι κάπου, με χρειάζεται και δεν μπορεί να με ειδοποιήσει», είπε η μητέρα της στην εφημερίδα Ταχυδρόμος.

Η ίδια επεσήμανε ότι το τελευταίο διάστημα δεν ήταν ήρεμη, ωστόσο κανείς δεν φανταζόταν ότι θα έφευγε και δεν θα άφηνε πίσω της ίχνη. Αυτό που ζητά είναι αν κάποιος προσέξει στη γειτονιά του παρκαρισμένο το αυτοκίνητό της, το λευκό Toyota Yaris με αριθμό κυκλοφορίας ΑΚΜ 3960, να ειδοποιήσουν ακόμα την οικογένεια και τις αρχές.

«Αν βρούμε το αυτοκίνητο ίσως καταφέρουμε να εντοπίσουμε και την ίδια. Πηγαίνοντας ο καθένας στη δουλειά του, επιστρέφοντας στο σπίτι του, ας κοιτάξει καλύτερα, μήπως δει ένα κορίτσι να περιφέρεται μόνο. Είναι μέτριου ύψους, ντυμένη με μαύρο τζιν παντελόνι και γκρενά πουλοβεράκι, κατσαρά μαύρα μαλλιά, τα οποία συνήθως τα έχει αλογοουρά», είπε η μητέρα της.

Νεκρή βρέθηκε η 26χρονη Ηλιάννα- Έπεσε από γκρεμό 17 μέτρων
To Top