ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Silver Alert για την αγνοούμενη 77χρονη στη Μυρτοποταμιά

Συνεχίζεται η μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό της 77χρονης Σταυρούλας Αγγουρά, που εξακολουθεί να αγνοείται από την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου. Σήμερα εκδόθηκε και Silver Alert και τα στοιχεία της και η φωτογραφία της δόθηκαν από τις Αρχές στη δημοσιότητα,  προκειμένου η εξαφάνισή της να πάρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δημοσιότητα προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες και να βοηθήσουν στον εντοπισμό της. Κάθε πληροφορία είναι σημαντική καθώς όσο περνούν οι ώρες και οι ημέρες τόσο εξανεμίζονται και οι ελπίδες να βρεθεί και να είναι καλά στην υγεία της.

Η 77χρονη Σταυρούλα Αγγουρά έχει ύψος 1,60, μαύρα μάτια και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πράσινο πουλόβερ, καφέ σκούρα φούστα και μαύρα μποτάκια. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η ηλικιωμένη αγνοείται εδώ και 4 ημέρες χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής, πράγμα που ανησυχεί ιδιαίτερα τους συγγενείς και τις Αρχές, τόσο λόγω της ηλικίας της και δεδομένων των άσχημων καιρικών συνθηκών, όσο και λόγω του γεγονότος ότι το τελευταίο διάστημα ήταν πιεσμένη ψυχολογικά.

Στην προσπάθεια εντοπισμού της συμμετέχει η Πυροσβεστική, η Αστυνομία και Εθελοντές που μαζί με τους συγγενείς της προσπαθούν να ελέγξουν όλα τα πιθανά μέρη που θα μπορούσε να βρίσκεται.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Silver Alert για την αγνοούμενη 77χρονη στη Μυρτοποταμιά
To Top