ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Οιχαλίας απέστειλε φορτίο αλληλεγγύης στους κατοίκους της Μάνδρας

Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τον Δήμο Μάνδρας Αττικής, o Δήμος Οιχαλίας στα πλαίσια των φιλανθρωπικών δράσεων σε συνεργασία με την κοινωφελή επιχείρηση ανέλαβε άμεσα την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει διαφορά είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να ανακουφίσει τους πληγέντες από αυτή την πρωτόγνωρη θεομηνία.
Για τον λόγο αυτό, σήμερα το πρώτο φορτίο προς τους πληγέντες παραδόθηκε, η υποστήριξη από τον Δήμο θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα και γίνεται έκκληση προς τους τους δημότες και όχι μόνο να προσφέρουν ότι μπορούν έως την Πέμπτη 23/11.
Ο Δήμος Οιχαλίας έχοντας βιώσει πρόσφατα δύο παρόμοιες πλημμύρες, τονίζει σε ανακοίνωσή του: “Αντιλαμβανόμαστε και συμπάσχουμε στα μεγάλα προβλήματα που αφήνει πίσω της μια τέτοια καταστροφή. Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην εκφράσουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θανόντων και ελπίζουμε να είναι αυτά τα τελευταία θύματα τέτοιων φυσικών καταστροφών. Επίσης στους κατοίκους της Μάνδρας, τους ευχόμαστε επιμονή και υπομονή για να ξεπεράσουν στο μέτρο του δυνατού τα προβλήματα που βιώνουν αυτές τις δύσκολες ώρες. Τέλος, απευθυνόμενοι στην δημοτική αρχή, δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας και παράλληλα της ευχόμαστε σύντομη επούλωση των πληγών που άφησε πίσω αυτή η καταστροφή”.
θερμά συγχαρητήρια στον Δήμο Οιχαλίας!

Ο Δήμος Οιχαλίας απέστειλε φορτίο αλληλεγγύης στους κατοίκους της Μάνδρας
To Top