ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Σήκωσαν” κλιματιστικά από το Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας Άγιος Ανδρέας

Μέρα μεσημέρι επιχείρησαν να κλέψουν κλιματιστικά από το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών Άγιος Ανδρέας τρεις Έλληνες μεταξύ των οποίων και μια ανήλικη 15χρονη!

Τα σχέδια τους ομως σκόνταψαν στην παρατηρητικότητα του φύλακα του Νοσοκομείου που τους αντιλήφθηκε και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι δράστες είχαν φορτώσει τα κλιματιστικά σε αυτοκίνητο, οπότε και πιάστηκαν επ’αυτοφώρω. Οι άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν αμέσως στο σημείο και τους συνέλαβαν.
Τα δύο κλιματιστικά που επιχείρησαν να κλέψουν αποδόθηκαν στο Νοσοκομείο ενώ το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας “”Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 18 και 60 ετών, καθώς και μια 15χρονη ημεδαπή, οι οποίοι μετέβησαν με αυτοκίνητο σε προαύλιο χώρο νοσοκομείου στην Πάτρα, όπου αφαίρεσαν, δύο μονάδες κλιματισμού.

Κατά την τέλεση της πράξης τους έγιναν αντιληπτοί από φύλακα του Νοσοκομείου, ο οποίος ειδοποίησε τους αστυνομικούς που μετέβησαν άμεσα στο σημείο και τους συνέλαβαν. Τα κλιματιστικά κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του νοσοκομείου, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης”.

“Σήκωσαν” κλιματιστικά από το Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας Άγιος Ανδρέας
To Top