Υγεία

Σεμινάριο BLS-καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Με ιδιαίτερη χαρά, η Ιατρική Εταιρεία Μεσσηνίας ανακοινώνει τη διεξαγωγή σεμιναρίου BLS (Βασική υποστήριξη ζωής) που θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 στην Καλαμάτα.

Το σεμινάριο διοργανώνεται από την τοπική ομάδα BLS Καλαμάτας και τελεί υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC) και της Ιατρικής Εταιρείας Μεσσηνίας (Ι.Ε.ΜΕΣ.)

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 6 και 7 Απριλίου 2019, ημέρες Σάββατο και Κυριακή στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας

Τις ημέρες διεξαγωγής των σεμιναρίων θα υπάρχει ένα πρωινό και ένα απογευματινό τμήμα. Τα πρωινά τμήματα του Σαββάτου και της Κυριακής θα είναι 09.00πμ – 14.00μμ. Τα απογευματινά τμήματα θα είναι 15.00μμ – 20.00μμ. Ο μέγιστος αριθμός εκπαιδευόμενων ανά τμήμα θα είναι 18 άτομα, για το λόγο αυτό η κατανομή στα τμήματα θα γίνει από τη γραμματεία της ΙΕΜΕΣ. Εάν υπάρχει σοβαρός λόγος προτίμησης κάποιου συγκεκριμένου τμήματος ή ημέρας, σας παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε έγκαιρα.
Το σεμινάριο θα είναι ανοικτό σε επαγγελματίες υγείας αλλά και απλούς πολίτες. Στόχος και όραμα μας είναι όλοι οι επαγγελματίας υγείας αλλά και κάθε πολίτης της πόλης μας να αποκτήσει γνώσεις που θα τον βοηθήσουν να παρέχει τις πρώτες βοήθειες σε επείγουσες καταστάσεις.

Παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο αυτό, μέχρι την Πέμπτη 28 Μαρτίου, ώστε να διαμορφωθεί το τελικό πρόγραμμα διεξαγωγής του σεμιναρίου το οποίο και θα σας κοινοποιηθεί.

Θα θέλαμε τη συμμετοχή σας (επώνυμο και όνομα με λατινικούς χαρακτήρες- τηλέφωνο- ημερομηνία γεννήσεως και το email σας ) να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στο mail της Ι.Ε.ΜΕΣ. iemess2011@gmail.com, καταλήγει η ανακοίνωση της Ιατρικής Εταιρείας Μεσσηνίας.

Δείτε και αυτό:

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Σεμινάρια Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης για όλους!

Σεμινάριο BLS-καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
To Top