Αθλητισμός

Ρόδος: Διπλό “χτύπημα” με Μποάσο και Βογιατζή

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τη Ρόδο, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Αργεντίνου μέσου Φεντερίκο Ερνάν Μποάσο (φωτ.) και του 24χρονου Βασίλη Βογιατζή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Ρόδος ανακοινώνει τον ποδοσφαιριστή Federico Hernan Boasso από την Αργεντινή. Εχει γεννηθεί στις 16/9/1995. Έχει αγωνιστεί στη Nacional Potosi της Βολιβίας, Union Sunchales και CA COLON. Παίζει στις θέσεις «8» και «10». Ο Federico ήρθε σήμερα στη Ρόδο και εντάσσεται κανονικά στις προπονήσεις της νέας του ομάδας. Η διοίκηση εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή χρονιά και επιτυχίες με την νέα του ομάδα με έναν μεγάλο νέο τίτλο.

Η Ρόδος ανακοινώνει και την απόκτηση ενός ακόμη αθλητή. Πρόκειται για τον Βασίλη Βογιατζή, που γεννήθηκε στις 10/1/96 στο Ηράκλειο. Έχει αγωνιστεί σε ΟΦ Ιεράπετρας, Εργοτέλη και στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Ο Βασίλης Βογιατζής είχε υπογράψει στον Πανιώνιο αλλά τελικά αποχώρησε λόγω προβλημάτων και από σήμερα είναι παίκτης της Ρόδου. Η διοίκηση εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να προσφέρει με τις δυνάμεις του στην επιτυχία της ομάδας με νέο τίτλο».

Ρόδος: Διπλό “χτύπημα” με Μποάσο και Βογιατζή
To Top