Παιδί

Μητέρα έραψε 160 μάσκες για τους μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας

Την ανεπάρκεια της πολιτείας έρχεται να καλύψει η κίνηση στήριξης και αλληλεγγύης που έρχεται από μια μητέρα στην Καλαμάτα, η οποία έραψε μόνη της και με δικά της έξοδα 160 υφασμάτινες μάσκες και τις δώρησε στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, ώστε οι μαθητές και οι μαθήτριές του να έχουν την απαραίτητη προστασία από τον κορονοϊό.

Όπως  δηλώνει ο δάσκαλος του σχολείου, Παναγιώτης Μπαλιάμης: “Μια ευγενική χορηγία πραγματοποιήθηκε στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, από μητέρα, η οποία προτίμησε να κρατηθεί η ανωνυμία της. Με προσωπικά έξοδα, εργασία και τηρώντας τις ειδικές προδιαγραφές που απαιτούνται, κατασκεύασε 160 μάσκες, για τους μαθητές της πρώτης, δευτέρας, τρίτης και τετάρτης Δημοτικού. Τέτοιες ενέργειες αξίζει να αναφέρονται και να επευφημούνται, δίνοντας δύναμη και αισιοδοξία σε όλους μας μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε”.

Αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια σε αυτή τη μητέρα που αφιέρωσε χρόνο και κόπο, προκειμένου να φτιάξει αυτές τις καλαίσθητες υφασμάτινες μάσκες με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας, και φυσικά σε μέγεθος παιδιού και όχι… ελέφαντα! Να σημειωθεί ότι ακόμα περιμένουν τη νέα παρτίδα με τις σωστού μεγέθους υφασμάτινες μάσκες τα σχολεία σε όλη τη χώρα, παρά τις πομπώδεις εξαγγελίες των αρμοδίων.

Μαίρη Περδικέα

Μητέρα έραψε 160 μάσκες για τους μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας
To Top