ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα πρώτα κάλαντα από τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ

H χορωδία των μαθητών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Καλαμάτας επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, το Δημαρχείο Καλαμάτας, συνοδεία των εκπαιδευτικών Αναστασίας Αποστολόπουλου, Κωνσταντίνας Νίκα και Χριστίνας Μαρκουΐζου και συναντήθηκε με το Δήμαρχο.

Ο Παναγιώτης Νίκας καλωσόρισε τα παιδιά, συζήτησε μαζί τους, έδωσε και πήρε ευχές. Συνομιλώντας με τις εκπαιδευτικούς, αναφέρθηκε σε δράσεις του Δήμου Καλαμάτας, όπως είναι το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία, του οποίου η λειτουργία θα ξεκινήσει με το νέο χρόνο, καθώς και στη δημιουργία μέσω του Προγράμματος Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη μιας δομής για τα άτομα με αναπηρία, προκειμένου να μπορέσουν να αποκατασταθούν επαγγελματικά. Αυτή θα δημιουργηθεί σε δημοτικά οικήματα δίπλα στο ΚΕΦΙΑΠ.
Τα παιδιά είπαν στο Δήμαρχο Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από διάφορες περιοχές της χώρας και έλαβαν δωράκια για το 2018, από το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Καλαμάτας, ενώ τους προσφέρθηκαν γλυκά.

Τα πρώτα κάλαντα από τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ
To Top