Πουλόπουλος: “Με γνώση και εμπειρία, μπορούμε καλύτερα”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πουλόπουλος: “Με γνώση και εμπειρία, μπορούμε καλύτερα”

Yποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Καλαμάτα Πρότυπος Δήμος” του Βασίλη Τζαμουράνη, κατεβαίνει στις εκλογές της 26ης Μαίου ο εφοριακός Θεόδωρος Πουλόπουλος.

Στην τοποθέτησή του αναφέρει:

Φίλες και Φίλοι,

🎯 Έφθασε η ώρα που η ψήφος μας θα καθορίσει το αύριο και την πορεία του τόπου μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η επιλογή μας στις Δημοτικές εκλογές που πλησιάζουν, είναι κρίσιμη επιλογή ευθύνης για όλους μας.

🎯 Πρέπει να επιλέξουμε πρόσωπα που γνωρίζουν, που μπορούν να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν, που μπορούν να συνεννοηθούν και να συνθέσουν.
Πρέπει να επιλέξουμε ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΔΗΜΟΣ και Δήμαρχο το Βασίλη Τζαμουράνη.

🎯 Για ένα Δήμο πρωτοπόρο στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, στην καλλιτεχνική και πνευματική δημιουργία.

🎯 Για ένα Δήμο οικονομικά ισχυρό με υγιείς και παραγωγικές επιχειρήσεις που θα γίνουν το όχημα της τοπικής ανάπτυξης.

🎯 Για ένα Δήμο Πρότυπο με οργανωμένες και φιλικές υπηρεσίες, με σύγχρονες και ποιοτικές δομές για τα παιδιά, τους ηλικιωμένους και τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

🎯 Εγώ επέλεξα τον Δημοτικό συνδυασμό: KAΛAMATA: ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΔΗΜΟΣ.

🎯 Με αίσθημα ευθύνης αλλά και σεβασμό απευθύνομαι σε όλους εσάς, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς και καταθέτω στην κρίση σας κάποιες σκέψεις μου.

🎯 Θα ήθελα να δουλέψω και να προσφέρω για την Πόλη και τα χωριά, που θέλουμε και μπορούμε. Για ένα τόπο που ξέρει που πάει, αλλά και πώς να πάει.

🎯 Όραμα μου είναι μια Καλαμάτα καθαρή, ανθρώπινη, αξιοπρεπής. Μια Πόλη περήφανη, με κατοίκους που δικαιούνται να έχουν ευκαιρίες, δουλειές, αξιοπρέπεια.

Πιστεύω ότι ένα που σίγουρα πρέπει να αλλάξει είναι η αναλογία και o βαθμός συνέπειας λόγου και έργων. Η εκάστοτε Δημοτική Αρχή πάντα πρέπει να μιλά μέσα από το έργο που είναι υποχρεωμένη να παράγει για τους Πολίτες.

Πουλόπουλος: “Με γνώση και εμπειρία, μπορούμε καλύτερα”

🎯 Σκοπός μου, να έχουμε μια Δημοτική Αρχή που θα επιδιώκει την διαρκή επαφή με το Δημότη, πριν την διαμόρφωση αποφάσεων, όσο και κατά την εφαρμογή τους. Να αποκτήσουν λόγο και ρόλο οι Πολίτες σ’ αυτά που αφορούν την καθημερινότητα τους.

Εάν τα παραπάνω αποτελούν και δικές σας ανησυχίες,

🎯 Ζητώ την στήριξη του Συνδυασμού μας.
🎯 Ζητώ από καρδιάς να μοιραστούμε το δύσκολο αυτό αγώνα.

🖌 Και υπόσχομαι ότι: “Με γνώση και εμπειρία, Μπορούμε καλύτερα”

Πουλόπουλος: “Με γνώση και εμπειρία, μπορούμε καλύτερα”

Ο Θεόδωρος Πουλόπουλος είναι εφοριακός υπάλληλος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Επί σειρά ετών έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις και υπηρεσίες του Υπουργείου οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Σήμερα υπηρετεί ως υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Καλαμάτας.
Είναι κάτοικος Καλαμάτας και έχει δύο παιδιά, τη Δήμητρα και το Γιώργο.

Πουλόπουλος: “Με γνώση και εμπειρία, μπορούμε καλύτερα”

Πουλόπουλος: “Με γνώση και εμπειρία, μπορούμε καλύτερα”
To Top