ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Μάκαρη στις καταγγελίες Κουζή για το εκλογικό περίπτερο: “Ο διάλογος της μεζούρας”

Στις καταγγελίες της υποψήφιας Δημάρχου Καλαμάτας, Τόνιας Κουζή, για ρευματοδοτούμενο εκλογικό περίπτερο- παρά τα όσα συμφωνήθηκαν σε σχετική σύσκεψη- και “υπέρβαση των αδειοδοτημένων διαστάσεων του banner”, φωτογραφίζοντας το εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού “Ανοιχτός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες”, απαντά ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας, Μανώλης Μάκαρης με ανάρτησή του στο facebook. Στην ανάρτησή του αναφέρονται τα εξής:

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΖΟΥΡΑΣ
Η δημοτική μας παράταξη, Ανοιχτός Δήμος Ενεργοί Πολίτες, με συνεχή παρουσία στην πόλη μας έχει αποδείξει ότι με σοβαρότητα , αποτελεσματικότητα επιτυχία μπορεί να διαχειρίζεται τα δημοτικά θέματα . Οι παρεμβάσεις μας, πάντα ουσιαστικές, είχαν και έχουν θετικό πρόσημο και δεν ακολουθούν τα στείρα αντιπολιτευτικά μονοπάτια και αντιπαλότητες.
Δεν θα αναλωθούμε λοιπόν σε καμία αντιπαράθεση. Τα σοβαρά ζητήματα της πόλης δεν μας το επιτρέπουν. Η επίθεση που δεχτήκαμε για το εκλογικό μας περίπτερο έχει προφανή προεκλογικό στόχο αλλά είναι έωλη καθώς από την δική μας πλευρά τηρήθηκε η τυπική διαδικασία και έγινε και σχετική αίτηση για ρευματοδότηση στο Δήμο η οποία έγινε και αποδεκτή. Άλλωστε όπως είχαμε αναφέρει στην διαπαραταξιακη επιτροπή είναι απαραίτητη η ρευματοδότηση για να προβάλλουμε slides στο περίπτερό μας σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου.
Η νέα, μετά τις εκλογές, μέρα για την πόλη μας απαιτεί μια δημοτική αρχή που θα προσφέρει ουσιαστικό έργο. Δυστυχώς, ήδη προεκλογικά, συνυποψήφιος δημοτικός συνδυασμός αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων.
Κλείνοντας και απευθυνόμενοι στους «καταγγέλλοντες», αντί να μετράτε το πλήθος των συμπολιτών μας που επισκέπτονται το περίπτερό μας και να εκνευρίζεσθε, παρακαλούμε μετρήστε το δικό σας περίπτερο γιατί ήδη έχει φτάσει τα 2,40μ κατά 20% μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο. Όσον αφορά το ιστίο σκίασης δεν καταλαμβάνει ωφέλιμο χώρο και είναι ανοιγόμενο.

Απάντηση Μάκαρη στις καταγγελίες Κουζή για το εκλογικό περίπτερο: “Ο διάλογος της μεζούρας”
To Top