ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Κυριακή στην Αθήνα η ομιλία Αθανασόπουλου στους ετεροδημότες

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”

Τις Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Μεσσήνης, Ανάληψη, Βελίκα, Μυρτοποταμιά και Λυκότραφο επισκέφτηκαν την Πέμπτη 9-5-19 ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού του.

Συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους. Ο κ. Αθανασόπουλος στην Τ.Κ. Ανάληψης μίλησε για τις μεγάλες τουριστικές δυνατότητες που έχει η περιοχή, σημειώνοντας ότι ως Δημοτική Αρχή θα την αναδείξει σε πρότυπη τουριστική κοινότητα. Τόσο στην Ανάληψη όσο και στις άλλες κοινότητες, αναφέρθηκε στην ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος αλλά και στη δέσμη μέτρων του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας» για εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων.

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Στους ετεροδημότες της Αθήνας θα μιλήσει την Κυριακή 12 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος. Η ομιλία θα δοθεί σε συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΜΑΛΙΑ Αθηνών, που βρίσκεται στο Σύνταγμα (Λεωφ. Αμαλίας 10). Ο κ. Αθανασόπουλος θα παρουσιάσει στους συμπατριώτες του τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του «Δύναμη Δημιουργίας» για την ανάπτυξη του Δήμου. Θα συνομιλήσει μαζί τους και θα ακούσει τις δικές τους απόψεις για τις ανάγκες του τόπου.

Την Κυριακή στην Αθήνα η ομιλία Αθανασόπουλου στους ετεροδημότες
To Top