Επιχειρείν

Ποιο το όχημα ανάπτυξης της Allianz Ελλάδος και ποιοι το οδηγούν

Πελατοκεντρικότητα, ψηφιοποίηση, τεχνική αρτιότητα, μοχλοί ανάπτυξης, αξιοκρατία είναι το όχημα που θα χρησιμοποιήσει η Allianz Ελλάδος για την ανάπτυξη της , δήλωσε μεταξύ άλλων στο Ετήσιο Συνέδριο των Πωλήσεων η διευθύνουσα σύμβουλος της Ασφαλιστικής κα Φιλίπα Μιχάλη.
Το όχημα αυτό που οδεύει προς την ανάπτυξη διαθέτει πέντε οδηγούς:
-το Agency,
-το Πρακτοριακό δίκτυο,
-το Μεσιτικό δίκτυο,
-τις αυτοκινητοβιομηχανίες,
-το Bancassurance

Η Allianz ενδυνάμωσε περαιτέρω το «συμβόλαιο» της με τα δίκτυα διανομής, κάνοντας αναφορά: στον ανταγωνιστικό κανονισμό πωλήσεων που διαθέτει, στις λύσεις που δίνει στους πράκτορες για κάθε ασφαλιστική ανάγκη, στις λύσεις που δίνει στους μεσίτες για την ανάληψη των επιχειρηματικών κινδύνων μέσω της Allianz Global Corporate Specialty,τις καλύψεις που δίνει στις αυτοκινητοβιομηχανίες μέσω της Allianz Worldwide Partners ώστε από την πλευρά τους να προσφέρουν στους πελάτες τους, στα επενδυτικά αποταμιευτικά μεταξύ άλλων προϊόντα που παρέχει στο τραπεζικό δίκτυο μέσα από τα προϊόντα της PIMCO και της Allianz Global Investors.

H Allianz στο δύσκολο περιβάλλον των πολλών παγκοσμίων και τοπικών προκλήσεων στόχο έχει να βοηθήσει τον έλληνα καταναλωτή να επιλέξει συνειδητά την κατάλληλη ασφαλιστική λύση που του ταιριάζει. Δεν θέλει να είναι η φθηνότερη ασφαλιστική, θέλει να είναι η καλύτερη.

Ποιο το όχημα ανάπτυξης της Allianz Ελλάδος και ποιοι το οδηγούν
To Top