ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Παυλόπουλος, ο Μητσοτάκης και το κόκκινο τριαντάφυλλο!

Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της λιτάνευσης της ιερής εικόνας της Παναγίας της Υπαπαντής στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας.

Όταν η πομπή βρισκόταν ψηλά στην οδό Φαρών, ένας ηλικιωμένος άνδρας από το πλήθος του κόσμου, που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο, άρχισε να φωνάζει και να χαιρετάει, όταν από μπροστά του πέρασαν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αντώνης Σαμαράς και οι υπόλοιποι επίσημοι πολιτικοί. “Πρόεδρε, πρόεδρε!!” επαναλάμβανε ο ηλικιωμένος άνδρας.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ξαφνιάστηκε ευχάριστα, βλέποντας τον ηλικιωμένο που μάλιστα κρατούσε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο να του γνέφει και να τον χαιρετά. Αρχικά, ο Προκόπης Παυλόπουλος τον χαιρέτησε εξ αποστάσεως και στη συνέχεια κινήθηκε προς το μέρος του για να τον χαιρετήσει δια χειραψίας.
Τότε ο ηλικιωμένος του απάντησε “όχι εσένα, τον άλλο πρόεδρο θέλω, τον Κυριάκο!”, εννοώντας τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας του χαμογέλασε και αμήχανα τον προσπέρασε χαιρετώντας το πλήθος που τον επευφημούσε.

Τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κινήθηκε προς το μέρος του ηλικιωμένου άνδρα και αυτός συγκινημένος τον πλησίασε και του προσέφερε το κόκκινο τριαντάφυλλο που κρατούσε, καλωσορίζοντάς τον στην Καλαμάτα!

Στη συνέχεια οι άνδρες της ΟΠΚΕ και της ασφάλειας του Προέδρου της Δημοκρατίας ανέλαβαν να απομακρύνουν τον ηλικιωμένο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η πομπή συνεχίστηκε. Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη φορά που ερχόταν ο πρόεδρος της ΝΔ στον εορτασμό της Υπαπαντής, όπως τόνισε και ο ίδιος στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

Ο Παυλόπουλος, ο Μητσοτάκης και το κόκκινο τριαντάφυλλο!
To Top