ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος σε Λαμπρόπουλο: “Θα είσαι μέσα!”

Την ίδια ώρα επέλεξαν να αποχωρήσουν από την αίθουσα, όπου έδωσε ο Δήμος Καλαμάτας την δεξίωση για την γιορτή της Υπαπαντής, ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος. Μόλις πέρασαν την πόρτα τούς περίμενε στο φουαγιέ ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, για να τους ευχαριστήσει και να τους αποχαιρετίσει.

Πρώτα έσπευσε να ασπαστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αμέσως μετά έφτασε στο σημείο ο Γιάννης Λαμπρόπουλος.
Ο Δήμαρχος τότε λέει στον Κυριάκο Μητσοτάκη: “Πρόεδρε τον Γιάννη σε παρακαλώ να τον προσέχεις! Μας βοηθάει πολύ”!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαμογελά καταφατικά και όταν του δίνει το χέρι ο Γιάννης Λαμπρόπουλος να τον χαιρετίσει, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τον πιάνει στον ώμο και του λέει: “Ισχύουν όλα όσα έχουμε πει! Θα είσαι μέσα“!

Τότε αποχωρεί προς την έξοδο ο πρώην Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας αγκαζέ με τον Δήμαρχο και σε ερώτηση του MessiniaLive.gr που κατέγραψε όλη αυτή την σκηνή, “Υπουργέ μόλις τώρα πήρες το χρίσμα για το ψηφοδέλτιο;“, ο ίδιος είπε “Δεν είναι ώρα για τέτοια“, αλλά την ίδια ακριβώς στιγμή, ο Παναγιώτης Νίκας απαντά: “Βεβαίως, βεβαίως, είναι μέσα“!

Την ώρα που η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της ΝΔ αναρωτιέται αν η ανανέωση των ψηφοδελτίων θα άφηνε εκτός τον Γιάννη Λαμπρόπουλο που εξελέγη βουλευτής Μεσσηνίας με τη Ν.Δ. στις εκλογές του 1989 και έκτοτε εκλέγεται ανελλιπώς μέχρι και στις εκλογές του 2015 που αναδείχθηκε μεν πρώτος σε ψήφους, αλλά ο Αντώνης Σαμαράς κράτησε ο ίδιος την έδρα κι έμεινε εκτός Βουλής ο πολιτικός από την Ελληνοεκκλησιά.

“ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ” Ο ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ

Και τότε δημόσια ο Δήμαρχος “είχε βάλει πλάτη για τον Λαμπρόπουλο” με ανακοίνωση τον Ιανουάριο του 2015, που έλεγε:

«Οφείλω να ενώσω τη φωνή μου μ’ όλους αυτούς που ζητούν ο Γιάννης Λαμπρόπουλος να συνεχίσει να εκπροσωπεί τη Μεσσηνία ως βουλευτής της στο Κοινοβούλιο. Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος τιμήθηκε από τους Μεσσήνιους περισσότερο από κάθε άλλη φορά, λαμβάνοντας πάνω από το 50% των ψήφων της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, ενώ αναδείχθηκε πρώτος κατά τη σταυροδοσία μεταξύ όλων των υποψηφίων βουλευτών στην Πελοπόννησο. Τιμήθηκε για το ήθος, το έργο, τη συνεχή ενασχόλησή του με τα προβλήματα του Νομού, τη διαχρονική προσφορά του στη Μεσσηνία, αλλά και την προσφορά του στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδος μας. Η Μεσσηνία δεν μπορεί να μείνει χωρίς φιλελεύθερη εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο, αφού ο τ. Πρωθυπουργός έχει σοβαρά θεσμικά καθήκοντα ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Η συμμετοχή του Γιάννη Λαμπρόπουλου στο Κοινοβούλιο είναι θέμα που συνδέεται με την παρουσία, την προβολή και τα συμφέροντα της Μεσσηνίας σε κεντρικό επίπεδο και γι’ αυτό πρέπει να υποστηριχθεί σθεναρά απ’ όλους, όσοι έχουν ρόλο και λόγο σ’ αυτόν τον τόπο».

Τώρα κάνει άλλη μια παρέμβαση στον ίδιο τον Πρόεδρο της ΝΔ για τον φίλο του και υποστηρικτή της Μεσσηνίας…
Μένει να δούμε αν εισακουστεί και ο πρόεδρος της ΝΔ τηρήσει την υπόσχεσή του

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ MESSINIALIVE.GR

Κυριάκος σε Λαμπρόπουλο: “Θα είσαι μέσα!”
To Top