Επιχειρείν

Παραδόθηκε στο Δήμο το ψυχαγωγικό πάρκο στον Σταθμό

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ κ.ΛΑΓΑΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Τα κλειδιά “Της γειτονιάς των χρωμάτων” και του “Μαγικού χριστουγεννιάτικου χωριού” που λειτούργησε στις εγκαταστάσεις του κεντρικού σταθμού της Καλαμάτας, παρέδωσε χθες με πρωτόκολλο παράδοσης η επιχειρηματίας που δραστηριοποιήθηκε στο χώρο Κασιανή Λαγανά στον δήμαρχο της πόλης.

Για άλλη μία χρονιά, φέτος καλύτερα από κάθε άλλη, λειτούργησε με ασφάλεια και με πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, το ψυχαγωγικό πάρκο στο κέντρο της πόλης, τόσο τα Χριστούγεννα όσο και την περίοδο της Αποκριάς.
Η κυρία Λαγανά ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα για την συμπαράσταση και την αρωγή του αλλά και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης για την άριστη συνεργασία και ανανέωσε το ραντεβού της επαναλειτουργίας του του ψυχαγωγικού πάρκου την επόμενη χρονιά!

Ήταν μια εποχική δραστηριότητα που έδωσε “ζωη”, κίνηση, χρώμα και φως στον Σταθμό που τον επισκέφτηκαν χιλιάδες συνδημότες και επισκέπτες της Καλαμάτας και λειτούργησε από την κ.Λαγανά μια επιχειρηματία με ιστορία στον χώρο αυτό, που προτάσσει το ήθος, την εργατικότητα και την ασφάλεια των επισκεπτών στην επιχειρηματική της δραστηριότητα!

Παραδόθηκε στο Δήμο το ψυχαγωγικό πάρκο στον Σταθμό
To Top