ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παναγοπούλου: “Συνεχίζουμε σε πλήρη εγρήγορση – Κeep walking Γιώργο Τσώνη!”

Παναγοπούλου: Προσωπικό μου στοίχημα να γίνω ισάξια αν όχι καλύτερη των αυτοδιοικητικών μου δασκάλων

Τις θερμές της ευχαριστίες σε προσωπικό τόνο κάνει η αντιδήμαρχος Μεσσήνης και αναπληρώτρια δημάρχου Γεωργία Παναγοπούλου. Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ευχαριστεί δημόσια τον Γιώργο Τσώνη για το “αυτοδιοικητικό βήμα” που από την αρχή της έδωσε, ευχαριστεί τον πρώην αντιδήμαρχο Νίκο Ξαρχάκο για τις συμβουλές και την καθοδήγησή του.

Η Γεωργία Παναγοπούλου κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της έως τώρα θητείας της στην τοπική αυτοδιοίκηση, κάνει μια κατάθεση ψυχής, συναισθανόμενη το βάρος της ευθύνης που έχει σε αυτό το νευραλγικό πόστο που της έχει ανατεθεί και υποσχόμενη να συνεχίσει με το ίδιο πάθος και σθένος το δύσκολο έργο.

Συγκεκριμένα αναφέρει:
“Και Συνεχίζουμε…
Πριν 3 χρόνια, με περίσσευμα προσωπικής ικανοποίησης, πολύ περισσότερο αυτοδιοικητικής ανασφάλειας και άγχους, παρά του ότι είχα προσφέρει τις υπηρεσίες μου στην περιφέρεια Ν. Αιγαίου, ορκίστηκα δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου κ. Γιώργου Τσώνη στο Δήμο Μεσσήνης.

Σήμερα, θα έλεγα με ευθύνη και ιδιαίτερη ευθύτητα ότι λόγω της παρουσίας μου δίπλα στο δήμαρχο, τους συναδέλφους αιρετούς, τα στελέχη του Δήμου αισθάνομαι την ίδια ευθύνη, το ίδιο άγχος για την κοινή μας προσπάθεια, το κάτι καλό.
Θέλω να ευχαριστήσω το δήμαρχο Γιώργο Τσώνη, γιατί από την αρχή μου έδωσε κάποιο αυτοδιοικητικό βήμα, πολύ περισσότερο δύναμη και κυρίως με έμαθε ότι το θέμα είναι, όχι κάτι να μη γίνεται, αλλά πότε θα γίνεται.

Πέρασαν 3 χρόνια και προσπαθούσα να κάνω πράξη αυτά που άκουγα, έβλεπα, διάβαζα. Να κάνω πράξη σοβαρές αυτοδιοικητικές λέξεις, όπως εμείς και όχι εγώ, όπως όλοι μαζί και ποτέ μόνος, όπως ακούω, βλέπω προσπαθώ.

Γιώργο Τσώνη, σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά, που συνεχίζεις να με εμπιστεύεσαι. Θα ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου, με την αλήθεια της προσπάθειας μου. Ξέρω οι μέρες που περνάνε είναι κρίσιμες για την κοινωνία, τον τόπο, τους συμπολίτες μας. Ξέρω, χρειάζεται αυτοσυγκράτηση, αυτοσυγκέντρωση, ψυχραιμία και βέβαια συνεχίζουμε για κάτι το καλύτερο.

Θέλω να επισημάνω με θετικό πρόσημο χωρίς να παραβλέπω τίποτα και να σέβομαι όλους, την εμπιστοσύνη, που δείχνει ο Δήμαρχος σε ανθρώπους της γενιάς μου. Σίγουρα δεν είναι θέμα προσώπων, δεν είναι θέμα ηλικίας, αλλά είναι κίνητρο, είναι πρόκληση μιας ολόκληρης γενιάς που θέλει και μπορεί.

Στο προσωπικό μου στοίχημα, είτε από εμμονή είτε από στόχο θέλω να γίνω ισάξια αν όχι καλύτερη αυτοδιοικητικών δασκάλων. Θέλω να ευχαριστήσω για τη βοήθεια του προς εμένα το φίλο μου πλέον, Νίκο Ξαρχάκο, που με έμαθε και με μαθαίνει πολλά χρήσιμα και χρηστικά… μια έκκληση σε αυτόν, στο μέλλον να είναι παρών μαζί με όλους μας.

Από αύριο, αν όχι από χτες με μολύβι, χαρτί, συνεργασία-συνεννόηση με όλους, με όλες τις αισθήσεις σε πλήρη εγρήγορση, συνεχίζουμε, για το στόχο, για τον τελικό προορισμό…Δήμος Μεσσήνης… keep walking Γιώργο Τσώνη”.

Παναγοπούλου: “Συνεχίζουμε σε πλήρη εγρήγορση – Κeep walking Γιώργο Τσώνη!”
To Top