ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Πάμε Μεσσήνη”: Για 4η χρονιά βραδιά διασκέδασης και εμπορίου

ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Για 4η συνεχή χρονιά διοργανώνεται η βραδιά διασκέδασης και εμπορίου στη Μεσσήνη αυτό το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για την εκδήλωση “Πάμε Μεσσήνη”, που προτρέπει τόσο τους δημότες όσο και κόσμο από γειτονικούς δήμους να επισκεφτεί την πόλη της Μεσσήνης να ψωνίσει από τα καταστήματα που θα είναι ανοιχτά μέχρι αργά και θα έχουν προσφορές. Η εκδήλωση “Πάμε Μεσσήνη” διοργανώνεται απο τον Δήμο Μεσσήνης σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης:

“Η πόλη της Μεσσήνης φορά τα γιορτινά της για να υποδεχτεί τους φίλους της και επισκέπτες.
Η αγορά της Μεσσήνης γιορτάζει!!!

Όλα έτοιμα για την εκδήλωση «Πάμε Μεσσήνη» που διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Μεσσήνης μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο Μεσσήνης το σήμερα Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017.
Μουσική, χορός, παιχνίδια και πολλές ακόμη πολιτιστικές εκδηλώσεις, θα πλαισιώσουν και θα εμπλουτίσουν αυτή την πραγματικά ξεχωριστή βραδιά που θα περιλαμβάνει μεγάλες προσφορές αλλά και πολλές εκπλήξεις από πλευράς των καταστημάτων.
Από νωρίς το απόγευμα και μέχρι αργά, τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτά, με τους κατοίκους και τους επισκέπτες να μπορούν να συνδυάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις αγορές τους με τον περίπατό τους στους ζωντανούς, φωτισμένους από τα φώτα και από τις βιτρίνες, δρόμους της Μεσσήνης”.

“Πάμε Μεσσήνη”: Για 4η χρονιά βραδιά διασκέδασης και εμπορίου
To Top