Τροφή για σκέψη

Πάλι βλάβη σε Seatrac

Βλάβη παρουσιάσθηκε στο Seatrac, που βρίσκεται στην παραλία νοτίως του Ιερού Ναού Ανάστασης. Ο Δήμος Καλαμάτας κάλεσε ειδικό τεχνικό από την Πάτρα, που μεταβαίνει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για την επιδιόρθωση του μηχανήματος, η οποία είναι πιθανό να ολοκληρωθεί μέχρι την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017.

Να σημειωθεί ότι πριν από ένα μήνα είχε υποστεί βλάβη το δεύτερο seatrac που διαθέτει η Καλαμάτα στην παραλία της, στον χώρο κοντά στο Filoxenia. Η βλάβη είχε αποκατασταθεί αυθημερόν από τον ειδικό τεχνικό που είχε έρθει και τότε απο την Πάτρα.
Τότε ακριβώς είχε γίνει και προληπτική συντήρηση στο ειδικό κάθισμα Seatrac που βρίσκεται στην παραλία, νοτίως του Ιερού Ναού της Ανάστασης.
Να επισημάνουμε ότι και τα δύο seatrac, είναι εκ των ων ουκ άνευ για τα άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, αφού με τη συνδρομή τους οι συμπολίτες μας με αναπηρία ή άλλα κινητικά προβλήματα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το μπάνιο τους στη θάλασσα.

Στο MessiniaLIVE ήδη από τις αρχές Αυγούστου είχαμε επισημάνει ότι το συγκεκριμένο seatrac της Ανάστασης είχε υποστεί “δολιοφθορά” από …”αμέλεια” και άγνοια, από κάποιους επιτήδειους που το επισκέπτονται από περιέργεια την ώρα που δεν υπάρχει επιτήρηση από τον ναυαγοσώστη και προκαλούν διάφορα προβλήματα στη λειτουργία του.

Πάλι βλάβη σε Seatrac
To Top