ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγοί ταξί πλακώθηκαν για μια κούρσα στο κέντρο της Καλαμάτας!

Ένα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, μεταξύ δύο οδηγών ταξί, κατά τη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας, στην πιάτσα της οδού Γεωργούλη και Αριστομένους στο κέντρο της Καλαμάτας.

Το σημείο που έγινε τα ξημερώματα το περιστατικό.

Οι δυο ταξιτζήδες πιάστηκαν στα χέρια για την σειρά προτεραιότητας μιας κούρσας!
Αρχικά λογομάχησαν και οι πελάτες της κούρσας έσπευσαν να τους χωρίσουν, αλλά κουβέντα με την κουβέντα τα πράγματα ζωήρεψαν και ξέφυγαν και ακολούθησε συμπλοκή στο πεζοδρόμιο, στο κέντρο της πόλης, με τους περαστικούς να κοιτάνε με έκπληξη, με αποτέλεσμα ο μεγαλύτερος σε ηλικία οδηγός ταξί Κ.Κ. να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για τις πρώτες βοήθειες, έχοντας θλαστικά τραύματα και εκχυμώσεις κυρίως στο πρόσωπο, που του προκάλεσε ο νεότερος συνάδελφος του Σ.Γ.

Οι δύο… συνάδελφοι δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια με μηνύσεις, πλην όμως υπήρξε αυτεπάγγελτη δίωξη, με τον νεαρό οδηγό – σύμφωνα με το ρεπορτάζ – να παραμένει άφαντος προς αποφυγή του αυτοφώρου….

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που επαγγελματίες οδηγοί οδηγούνται στη βια, καθώς παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και σε πολυσύχναστες πιάτσες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού…. (βλέπε βασική φωτογραφία από καυγά στην Ισπανία)

Η μεγάλη κούραση που υφίστανται αυτές τις ημέρες λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας στην πόλη αλλά και η οικονομική κρίση που έχει αναγκάσει τους οδηγούς ταξί να “κυνηγάνε ακόμα και την πιο απλή και σύντομη κούρσα”, συχνά πυκνά προκαλούν εκνευρισμό με δυσάρεστα επακόλουθα…

Οδηγοί ταξί πλακώθηκαν για μια κούρσα στο κέντρο της Καλαμάτας!
To Top