ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φαββατάς: “Ειρωνείες και προσβλητικές αναφορές για το όνομά μου δεν δέχομαι από κανέναν…”

Σκληρή ήταν η απάντηση του Δημήτρη Φαββατά στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με αφορμή το κλειστό Δημόσιο ΚΤΕΟ, και όσα του “χρέωσαν” τόσο η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, όσο και η Περιφερειακή σύμβουλος Αντωνία Μπούζα.

Ο κ. Φαββατάς αναφέρει:
“Η απάντηση της κας Αλειφέρη σχετικά με το ζήτημα του ΚΤΕΟ Μεσσηνίας αφενός μαρτυρά την αδυναμία ή και την απροθυμία της να
απαντήσει επί της ουσίας στις συγκεκριμένες καταγγελίες που έκανε το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας και αφετέρου καταδεικνύουν το ύφος και το
ήθος της αντιπεριφερειάρχου.
Ειρωνείες και προσβλητικές αναφορές για το όνομά μου δεν δέχομαι από κανέναν και επιφυλάσσομαι για κάθε
νόμιμο δικαίωμα μου για την προστασία της προσωπική μου αξιοπρέπειας.

Όσον αφορά στις δηλώσεις της κας Μπούζα θα πρέπει να της υπενθυμίσω ότι ευτυχώς έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί οι εποχές εκείνες
που οι χωροφύλακες ζητούσαν να ελεγθούν πολίτες και ιδιαιτέρως συνδικαλιστές για τις απόψεις τους.
Ως υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών ελέγχομαι καθημερινά από τους προϊσταμένους μου και ως συνδικαλιστής κρίνομαι και λογοδοτώ για τις απόψεις μου μόνο στους συναδέλφους μου.

Καλώ λοιπόν τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Τατούλη, και την αρμόδια αντιπεριφερειάρχη, κα Νικολάκου, να επαναφέρουν τις παραπάνω κυρίες στην τάξη, ώστε να δείχνουν τον πρέποντα σεβασμό τόσο στα συλλογικά όργανα όσο και τους ίδιους τους εργαζομένους.

Ο Δημήτρης Φαββατάς

Δημήτριος Γ. Φαββατάς
Υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Μεσσηνίας
Πρόεδρος του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας
Μέλος του Δ.Σ. των εργαζομένων της ΠΕ Μεσσηνίας

Να σημειωθεί ότι η απάντηση του Δημήτρη Φαββατά, προέδρου του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας έρχεται μετά την προσωπική επίθεση που δέχτηκε τόσο απο την αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, όσο και από την περιφερειακή σύμβουλο, Αντωνία Μπούζα.
Η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους είχε σχολιάσει με απαξιωτικό τρόπο την ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας για το κλειστό Δημόσιο ΚΤΕΟ, λέγοντας:
«Η λειτουργία του Δημόσιου ΚΤΕΟ δεν κινδυνεύει από κανέναν αιρετό ή πολιτικό προϊστάμενο. Αντίθετα κινδυνεύει από ενέργειες δυσφήμισης και παραπληροφόρησης των πολιτών που επιχειρούν κάθε λογής Φαββατάδες….»

Ενώ η περιφερειακή σύμβουλος και Συντονίστρια Έργου της ΠΕ Μεσσηνίας, Αντωνία Μπούζα είχε κάνει λόγο για “παραγοντισμό Φαββατά” για “φαντασίες ενός υπαλλήλου που εξηύρε τρόπο προβολής μέσω της εργασίας του”, ότι στοχεύει στο να αποκομίσει πολιτικά-κομματικά οφέλη “στην πρόσφατη κομματική τους στέγη” και είχε ζητήσει “να υπάρξουν εκείνες οι ενέργειες από πλευράς της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας να ελεγχθούν σε όλη τη βάση τους φαινόμενα παραγοντισμού και δημιουργίας αρνητικών εντυπώσεων και επιπτώσεων για μια νευραλγική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας”.

Και όλα αυτά όσο το Δημόσιο ΚΤΕΟ παραμένει κλειστό ήδη εδώ και ένα μήνα (από τις 19 Ιουλίου) λόγω ηλεκτρομηχανολογικής βλάβης σε υπόγειο καλώδιό του, που χρήζει αντικατάστασης.

Φαββατάς: “Ειρωνείες και προσβλητικές αναφορές για το όνομά μου δεν δέχομαι από κανέναν…”
To Top