Τουρισμός

Ντίντα: Στόχος να καθιερωθεί η Καλαμάτα ως Χριστουγεννιάτικος προορισμός

ΑΡΚΕΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ευχαριστημένη είναι η Δημοτική Αρχή της Καλαμάτας από την επισκεψιμότητα των ημερών εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, καθώς όπως μας δήλωσε η αρμόδια αντιδήμαρχος, Παναγιώτα Ντίντα ,η πληρότητα στα ξενοδοχεία είναι ικανοποιητική και κυμαίνεται γύρω στο 70 με 80%.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι συνήθως προέχουν στις προτιμήσεις του κόσμου οι ορεινοί προορισμοί αυτές τις ημέρες, η Καλαμάτα επειδή ακριβώς έχει διαφημιστεί πολύ βρίσκεται στις προτιμήσεις του κόσμου που την επιλέγουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Στόχος είναι, όπως μας δήλωση η Παναγιώτα Ντίντα, να καθιερωθεί η Καλαμάτα τα επόμενα χρόνια ως Χριστουγεννιάτικος προορισμός.

H Παναγιώτα Ντίντα

Μάλιστα όπως έγινε και το Πάσχα, συνεχίζεται και τώρα τα Χριστούγεννα η δράση που είχε ξεκινήσει ο Δήμος Καλαμάτας για προβολή της πόλης μας μέσα από τις εμπειρίες των επισκεπτών της αλλά και των δημοτών. Έτσι η αντιδήμαρχος παροτρύνει δημότες και επισκέπτες να φωτογραφηθούν στην Χριστουγεννιάτικη Καλαμάτα και να αναρτήσουν τις φωτογραφίες τους στα social media στο #christmaskalamata.

To Top