ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζει τις περιοδείες της η Παναγιώτα Ντίντα

TI ANAΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΔ

Συναντήσεις ουσίας και ανοιχτός διάλογος με τους πολίτες για την υποψήφια Βουλευτή Μεσσηνίας Παναγιώτα Ντίντα, το τριήμερο 28 – 30 Ιουνίου

Την Παρασκευή, 28 Ιουνίου, η υπoψήφια Βουλευτής επισκέφθηκε τις περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Οιχαλίας και είχε τη χαρά να συνομιλήσει αλλά και να ακούσει τους προβληματισμούς των κατοίκων των περιοχών. Οι προσδοκίες του κόσμου είναι πολλές και η ελπίδα για σημαντικές αλλαγές και για ένα καλύτερο αύριο είναι διάχυτη!

 

Το Σάββατο, 29 Ιουνίου, η περιοδεία της υπ. Βουλευτού συνεχίστηκε από νωρίς το πρωί στα Φιλιατρά, την Κυπαρισσία, την Πύλο, τη Χώρα, το Κοπανάκι και το Καλό Νερό, όπου η ίδια είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά πολίτες από όλες τις παραγωγικές τάξεις και μαζί να συζητήσουν για τις μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες των περιοχών, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα θέματα του τουρισμού και του πρωτογενούς τομέα.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου, οι επισκέψεις συνεχίστηκαν στη Βέργα, τη Μικρή Μαντίνεια και την Σπερχογεία, όπου σε ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, η υπ. Βουλευτής Μεσσηνίας ενστερνίστηκε τους προβληματισμούς των κατοίκων των περιοχών και τόνισε την ανάγκη προώθησης σημαντικών μεταρρυθμίσεων στους τομείς της ενίσχυσης των ελεύθερων επαγγελματιών και της προώθησης αναπτυξιακών έργων.

Όπως επεσήμανε η υπ. Βουλευτής Μεσσηνίας Παναγιώτα Ντίντα κατά τις συναντήσεις της: «Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω τις εποχές των ευχολογίων και να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Η ψήφος μας είναι καθοριστική στην κρίσιμη αυτή φάση για την πατρίδα μας και ΜΑΖΙ μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η Μεσσηνία μας είναι ένας ευλογημένος τόπος και τώρα είναι η στιγμή να του δώσουμε την ώθηση που του αξίζει!»

Συνεχίζει τις περιοδείες της η Παναγιώτα Ντίντα
To Top