Υγεία

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Χωρίς rapid test από αύριο η είσοδος στους πλήρως εμβολιασμένους ή όσους έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει

Δεν χρειάζεται να έχουν κάνει rapid test όσοι από αύριο εισέρχονται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας αρκεί να είναι πλήρως εμβολιασμένοι (και με τις δύο δόσεις) ή να έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει. Εξακολουθεί να απαιτείται rapid test για όλους τους υπόλοιπους και τους συνοδούς των ασθενών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Σχετικά με την είσοδο των πολιτών στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία

Σας ενημερώνουμε ότι από αύριο Τετάρτη 30/6/2021 όσοι πολίτες προσέρχονται για εξέταση στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου και είναι αποδεδειγμένα πλήρως εμβολιασμένοι (πιστοποιητικό εμβολιασμού) ή όσοι αποδεδειγμένα έχουν νοσήσει, για χρονικό διάστημα εννέα μηνών, δεν χρειάζεται να προσκομίζουν αρνητικό αποτέλεσμα rapid test κατά την είσοδό τους στο χώρο των Ιατρείων.

Σχετικά με τους συνοδούς των ασθενών που νοσηλεύονται στα τμήματα εξακολουθεί να ισχύει η υποχρέωση να υποβάλλονται σε rapid test πριν εισέλθουν στο Νοσοκομείο και εάν η νοσηλεία των ασθενών τους παρατείνεται πέραν των πέντε ημερών να υποβάλλονται σε νέο  test.

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Χωρίς rapid test από αύριο η είσοδος στους πλήρως εμβολιασμένους ή όσους έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει
To Top