ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Καλαμάτας: Παρεμβάσεις με μηχανήματα σε γειτονιές και χωριά

Με διαμορφώσεις κοινόχρηστων χώρων, εκτεταμένους καθαρισμούς και παρεμβάσεις αναβάθμισης υφιστάμενων υποδομών, εξελίσσεται το πρόγραμμα που υλοποιεί το Τμήμα Αυτεπιστασίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο, οι παρεμβάσεις αφορούν σε εργασίες στα υπό διαμόρφωση «πάρκα τσέπης» στην περιοχή των Γιαννιτσανίκων, της Αγίας Τριάδας και νότια του Αγ. Δημητρίου Κοκκορόγιαννη.

Επίσης βελτίωση και συντήρηση των υποδομών της πλατείας στην περιοχή της Φυτειάς, με νέο αστικό εξοπλισμό, φυτεύσεις και κατασκευή νέων πεζοδρομίων.

Έργα συντηρήσεων και επιδιορθώσεων σε οδούς και πεζοδρόμια πραγματοποιούνται και στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής, καθώς επίσης και στις εργατικές κατοικίες στην περιοχή του Ασύλου.

Τέλος, συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας με τα μηχανήματα του Δήμου, σε συνεννόηση με τους Προέδρους των Κοινοτήτων. Συγκεκριμένα τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιήθηκαν εργασίες στις Κοινότητες Ελαιοχωρίου, Θουρίας, Αιθαίας και Αγ. Φλώρου.

Δήμος Καλαμάτας: Παρεμβάσεις με μηχανήματα σε γειτονιές και χωριά
To Top