Υγεία

Νοσοκομείο Καλαμάτας: 18 νέες πολυθρόνες αιμοκάθαρσης προσφορά της ΚΑΡΕΛΙΑ ΑΕ

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΛΙΑ ΑΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Με σημερινή της απόφαση η Διοίκηση της καπνοβιομηχανίας ΚΑΡΕΛΙΑ ΑΕ, προχώρησε στη δωρεά 50.000€ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για την προμήθεια 18 πολυθρόνων αιμοκάθαρσης.

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος δήλωσε: «Εκφράζουμε τις μεγάλες μας ευχαριστίες και την βαθιά μας ευγνωμοσύνη για ακόμη μια φορά απέναντι στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. Η έμπρακτη αγάπη της και η συνεχή της αρωγή και στήριξη προς το Νοσοκομείο ΟΛΩΝ ΜΑΣ, το Νοσοκομείο Καλαμάτας είναι καταγεγραμμένη διαχρονικά.

Με την σημερινή της δωρεά προχωράμε σε ένα ακόμη σημαντικό βήμα αναβάθμισης της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού. Σε συνδυασμό με την προμήθεια 20 μηχανημάτων αιμοκάθαρσης και της αντικατάστασης του συστήματος επεξεργασίας νερού, ύστερα από την σύμφωνη γνώμη της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας μέσω ΠΔΕ, η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού εκσυγχρονίζεται πλήρως. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη Διοίκηση της καπνοβιομηχανίας ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε».

Υπενθυμίζουμε ότι μόλις πρόσφατα, η εταιρία ΚΑΡΕΛΙΑ ΑΕ είχε πρόσφατα δωρήσει στο Νοσοκομείο Καλαμάτας το ποσό των 30.000 € για την ανακαίνιση της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου, εις μνήμη του Ιωάννη Μπουσούνη. Το έργο έχει ήδη ολοκληρωθεί από τα τέλη του προηγούμενου έτους.

Νοσοκομείο Καλαμάτας: 18 νέες πολυθρόνες αιμοκάθαρσης προσφορά της ΚΑΡΕΛΙΑ ΑΕ
To Top