Η Μεγάλη Πέμπτη έφτασε. Μαζί και το βάψιμο των αυγών και οι συμβολισμοί. Δείτε τον εύκολο και σωστό τρόπο από τον σεφ Κωνσταντίνο...
Αύριο που θα κάνουμε τις αγορές για το Πασχαλινό τραπέζι, ένα όνομα θα μας έρθει αμέσως στο μυαλό: πυρηνοκάρβουνο Κλήμης! Και γιατί...
40 ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΙΑΤΑ Τέλη Σεπτεμβρίου ο μεγάλος τελικός στην Καλαμάτα Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο...
Μια υπέροχη πρόταση μόλις βγήκε από την κουζίνα του Κεντρικόν: Ένα απλό και ταπεινό φαγητό, αναδείχτηκε σε πιάτο 5 αστέρων, πεντανόστιμο και...
To ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ με την πολύτιμη βοήθεια και συμβολή της εταιρείας ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ.Κ. ΑΒΕΤ, διοργανώνει το “1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΑΛΑΤΑΣ”, την...
Τα δύο εστιατόρια επιβραβεύονται από το περιοδικό «αθηνόραμα» για την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας Τα εστιατόρια Taverna και Barbouni στο Navarino Dunes...
Περίπου 150 ταξιδιωτικοί πράκτορες πρόκειται να παρακολουθήσουν την 9η ετήσια εκδήλωση του Ελληνικού Συμποσίου Gourmet Touring. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να...
Ο Άκης Πετρετζίκης φτιάχνει μια νηστίσιμη χορτόπιτα με σπιτικό φύλλο. Συστατικά Για το φύλλο 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 150 γρ. νερό 1...
Με ένα μενού από ποικιλία νηστίσιμων σαρακοστιανών φαγητών θα περιμένει τους επισκέπτες του το καφέ-εστιατόρια-μεζεδοπωλείο ” ΣΤΑΘΜΟΣ” την Καθαρά Δευτέρα! Δείτε εδώ...
Απολαυστική ζεστή σοκολάτα για τις κρύες ημέρες του χειμώνα, σε 4 απλά βήματα και έτοιμη σε 5 λεπτά! Υλικά 100γρ.σοκολάτα κουβερτούρα 1...