Περίπου 150 ταξιδιωτικοί πράκτορες πρόκειται να παρακολουθήσουν την 9η ετήσια εκδήλωση του Ελληνικού Συμποσίου Gourmet Touring. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να...
Ο Άκης Πετρετζίκης φτιάχνει μια νηστίσιμη χορτόπιτα με σπιτικό φύλλο. Συστατικά Για το φύλλο 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 150 γρ. νερό 1...
Με ένα μενού από ποικιλία νηστίσιμων σαρακοστιανών φαγητών θα περιμένει τους επισκέπτες του το καφέ-εστιατόρια-μεζεδοπωλείο ” ΣΤΑΘΜΟΣ” την Καθαρά Δευτέρα! Δείτε εδώ...
Απολαυστική ζεστή σοκολάτα για τις κρύες ημέρες του χειμώνα, σε 4 απλά βήματα και έτοιμη σε 5 λεπτά! Υλικά 100γρ.σοκολάτα κουβερτούρα 1...
Tην Τετάρτη, 31/1, πραγματοποιήθηκε στο μεζεδοπωλείο «…στο Κύμα» μια βραδιά αφιερωμένη στο Μεσσηνιακό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Διοργανωτές της ήταν ο τροφογράφος Παναγιώτης...
Για 3η συνεχομένη χρονιά, το Ι.Ι.ΕΚ. ΟΡΙΖΩΝ διακρίνεται στο διαγωνισμό Greek Chef 2018 Με δύο Χρυσά και τρία Αργυρά μετάλλια επέστρεψε η...
Το πρωτότυπο κάλεσμα που κάνει ο Ανδρέας Ζαγάκος για την Τσικνοπέμπτη! Θα βάλει φωτιά στα κάρβουνα να γίνουμε κουδούνια… Το κρασί...
Ο κόσμος των εκλεκτών γεύσεων συνόδεψε τον chef Πολ Μποκούζ στην τελευταία του κατοικία. “Τέτοιους ανθρώπους δεν τους κλαίμε, τους τιμάμε”, δήλωσε...
Την Παρασκευή 19/1 στις εγκαταστάσεις του ΙΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με θέμα: «Εισαγωγή στη Γιαπωνέζικη Κουζίνα», για τους σπουδαστές του πρώτου και...
Στο ελαιοτριβείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμάτας – 16-18 Μαρτίου το 4ο Φεστιβάλ Ελιάς και Ελαιολάδου Στο πλαίσιο των Δράσεων του 4ου Φεστιβάλ...