Ο Δημήτρης Πυλιώτης ετοιμάζει την βραβευμένη του συνταγή για λαβράκι... Από http://www.ant1news.gr/news/life/article/503002/sto-proino-o-ellinas-sef-poy-exei-kataktisei-to-maiami-me-tis-dimioyrgies-toy-binteo-
Η ιστορία πίσω από το διασημότερο πιάτο του κόσμου Είναι η διασημότερη στον κόσμο και τα συστατικά της είναι απλά: Βασιλικός, τομάτα,...
Το επεισόδιο του Master Chef που είχε γυριστεί πριν ένα μήνα περίπου στο εστιατόριο Yiamas στο Elite City Resort, θα προβληθεί απόψε...
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 6 Απαραίτητο συνοδευτικό στην ...κραιπάλη του Πασχαλινού τραπεζιού είναι το παραδοσιακό χειροποίητο...
Το MessiniaLIVE σας προτείνει μια αρωματική σπιτική πορτοκαλόπιτα, για να προσφέρετε ως επιδόρπιο μετά το πασχαλινό γεύμα της Κυριακής. Μετά τα ψητά...
Η Μεγάλη Πέμπτη έφτασε. Μαζί και το βάψιμο των αυγών και οι συμβολισμοί. Δείτε τον εύκολο και σωστό τρόπο από τον σεφ Κωνσταντίνο...
Αύριο που θα κάνουμε τις αγορές για το Πασχαλινό τραπέζι, ένα όνομα θα μας έρθει αμέσως στο μυαλό: πυρηνοκάρβουνο Κλήμης! Και γιατί...
40 ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΙΑΤΑ Τέλη Σεπτεμβρίου ο μεγάλος τελικός στην Καλαμάτα Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο...
Μια υπέροχη πρόταση μόλις βγήκε από την κουζίνα του Κεντρικόν: Ένα απλό και ταπεινό φαγητό, αναδείχτηκε σε πιάτο 5 αστέρων, πεντανόστιμο και...
To ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ με την πολύτιμη βοήθεια και συμβολή της εταιρείας ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ.Κ. ΑΒΕΤ, διοργανώνει το “1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΑΛΑΤΑΣ”, την...