Μια συνταγή που μας προτείνει ο Καλαματιανός σεφ Κωνσταντίνος Βασιλειάδης Τι θα λέγατε αντί για την παραδοσιακή μαγειρίτσα, να σας προτείναμε μια...
Κόκκινα αυγά: Ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει πως θα βάψουμε, εύκολα και γρήγορα, πασχαλινά κόκκινα αυγά. Άφού διαβάσετε για τα υλικά που...
Το βάψιμο των κόκκινων αυγών τη Μεγάλη Πέμπτη είναι αναπόσπαστο με τη πασχαλινό έθιμο, αναπόσπαστο με το μαρτύριο και την ανάσταση του...
Τώρα που μένουμε σπίτι, θα μας έρθει και καμιά λιγούρα…. Δείτε την πρόταση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου Υλικά Συνταγής 4 συσκευασίες φύλλα κρούστας...
Ένα εύκολο ψωμί χωρίς μαγιά μπορεί να γίνει το ιδανικό σνακ αν απλώσουμε πάνω στις ζεστές φέτες του βούτυρο και μαρμελάδα, ταχίνι...
Το πρώτο γλυκό του Nέου χρόνου πάντα πρέπει να έχει ξεχωριστή γεύση! Στο Carino θα βρείτε παραδοσιακές χειροποίητες βασιλόπιτες με επικάλυψη λευκής...
Υλικά (Ingredients): -330γρ. αλεύρι που φουσκώνει (330gr. self-rising flour) -1/2 κ.γ. μαστίχα κοπανισμένη στο γουδί (1/2 tsp, mastic) -ξύσμα από μισό πορτοκάλι...
Όταν βγαίνει μοσχομυριστό από το φούρνο δεν μπορεί κανείς να του αντισταθεί. Κι όταν είναι χτεσινό, όμως, μεταμορφώνεται εύκολα σε χίλια δύο...
Νοσταλγία με βλέμμα στο μέλλον από έναν σεφ που ραφινάρει πολύ επιτυχημένα την ελληνική κουζίνα. Aν κάτι δίνει τον τόνο στη φινετσάτη...
Η παράδοση για την Φανουρόπιτα λέει ότι η Μητέρα του Αγίου Φανουρίου ήταν αμαρτωλή. Ήταν λέγεται σκληρή, άπονη και αυστηρή με τους...