10′ προετοιμασία – 45′ ψήσιμο – Σύνολο: 55′ Λέγεται έτσι, διότι είναι πολύ πιο εύκολη από την κλασική, καθώς έχει λιγότερα υλικά...
Xρύσο βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής Κουζίνας 2022 για τα εστιατόριά του σε Μαϊάμι και Καλαμάτα “Μεγάλη τιμή και χαρά για την τρίτη συνεχόμενη...
Η Ελπίδα, ο Παναγιώτης, ο Νικήτας και ο Γιάννος είχαν απόψε μία ώρα στη διάθεσή τους για να δημιουργήσουν ένα πιάτο συνώνυμο...
Το βραβευμένο του πιάτο δημιουργεί και πάλι ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Πυλιώτης στο Poseidon Οcean View στην παραλία Καλαμάτας, δίνοντας μια πρόγευση...
Περίσσεψε τσουρέκι από το Πασχαλινό τραπέζι; Μην το πετάξετε! Κι αν το … βαρεθήκατε, μπορείτε να το κάνετε ένα δροσερό και πεντανόστιμο...
ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥ ΣΕΦ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΥΛΙΩΤΗ To εστιατόριο Poseidon Ocean View στην παραλία της Καλαμάτας επανέρχεται...
Με υψηλή βαθμολογία μεταξύ 155 εστιατορίων της χώρας κατέκτησε χρυσό σκούφο το εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας “Αnama” στη Γιάλοβα. Το εστιατόριο άνοιξε...
Mεγάλος νικητής του Green Award του MasterChef και συνεχίζει! Στην κουζίνα του MasterChef βρέθηκαν για μια ακόμα φορά, στο επεισόδιο που προβλήθηκε...
Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΕΠΕΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ...
Και την νέα χρονιά η επιλογή σου είναι μια: CARINO patisserie To ζαχαροπλαστείο Carino υποδέχεται τη νέα χρονιά με αγαπημένες, παραδοσιακές βασιλόπιτες...