Chef Stories

Γεύσεις του ΄21 στο Μπρεζέ!

Στο εορταστικό κλίμα της Καλαμάτας που γιορτάζει σήμερα τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής επανάστασης, τιμά την ημέρα μαγειρεύοντας συνταγές εκείνης της εποχής στο σήμερα, το "Μπρεζέ".

Σήμερα ειδικά ετοίμασαν μαζί με το κανονικό μενού:

Σούπα ροβίτσα με θρούμπι και λεμόνι
•Σαλάτα με ψητές πατάτες, κουκιά, οβριές πορτοκάλι και τσακιστές ελιές.

Χόντρος με λείο (γίδα κοκκινιστή με κρεμμύδια και σιτάρι κομμένο).

Την Πέμπτη 25η Μαρτίου στο ΜΠΡΕΖΕ που θα είναι ανοιχτά από το πρωί θα προετοιμάσουν τον παραδοσιακό μπακαλιάρο σε διάφορες συνταγές από όλη την Ελλάδα!

Το σημερινό πρωτότυπο και ιδιαίτερο μενού
• Σούπα ροβίτσα με θρουμπι και λεμόνι
•Σαλάτα με ψητές πατάτες, κουκιά, οβριες, πορτοκάλι και ελιές τσακιστες
• Χοντρο με λείο (γίδα με στάρι κομμένο)
*Αναφορά στα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής επανάστασης
• Πίτα με μανιτάρια γραβιέρα και κοτόπουλο • Σουπιές με μυρωδιές, φινοκιο, ελιές και πουρέ φάβας • Μελιτζάνες φούρνου με κιμά και γιαούρτι
• Μοσχαράκι πατατατο Αμοργιανο • Ρολο κοτόπουλο με πατάτες baby και φρέσκια ρίγανη • Σπανακόρυζο με φρέσκα μυρωδικά.
•Μπιφτέκια Μοσχάρι-κοτοπουλο με λαχανικά. •Λαυράκια ψητά με πατζαροσαλατα και χόρτα εποχής
•Γαρνιτούρες (βραστά λαχανικά, χόρτα σπαρτά,παντζάρια, ρύζι ημέρας,φρέσκος πουρές πατάτας,τηγανιτές πατάτες)
•Τηλ κρατήσεων και ντελίβερι 27210-90001

Δημοφιλέστερα

To Top