ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπέζος: “Άκου πρόεδρε Γιαννακέ, εδώ δεν παίζουμε”!

Την δική του οργισμένη απάντηση έδωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος με αφορμή την επίσκεψη και την συνέντευξη τύπου του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλη Γιαννάκου στο Νοσοκομείο της πόλης μας σήμερα το μεσημέρι.
Ο Γιώργος Μπέζος αναφέρει:

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Μπέζος.

“Σήμερα πληροφορήθηκα και ενώ ήμουν σε συνάντηση εργασίας στην 6η ΥΠΕ, ότι ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Γιαννακός, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Καλαμάτας και έδωσε συνέντευξη τύπου απειλώντας με ότι θα με καταγγείλει στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για παράβαση καθήκοντος.
Καταρχήν χαίρομαι που ο Γιαννακός δεν βρήκε σήμερα ένα Νοσοκομείο να καταρρέει, όπως συνηθίζει να λέει όταν βγαίνει στα κανάλια και μιλάει για τα Νοσοκομεία…

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Κατά δεύτερον και σημαντικότερον, έχω να του πω το εξής: άκου Γιαννακέ, πήγαινε όπου θέλεις. Σε προκαλώ και σε προσκαλώ εγώ να πας στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και να πας σήμερα. Γιατί αυτό μου το έχεις πει ότι θα το κάνεις εδώ και κανά 2 μήνες και ακόμη περιμένω. Συνεπώς μη παίζεις με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας ως εργατοπατέρας και μην προσπαθείς με τέτοιους τρόπους να τους υφαρπάξεις τα ψηφαλάκια για τις εκλογές που έχεις μεθαύριο…
Κατά τα άλλα, αναγνωρίζω την αγωνία σου να μαζέψεις τα κουκιά για να ξαναείσαι Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. Για αυτό και η σημερινή σου επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Τώρα πόσο καλά τα μάζεψες ή όχι και πόσα ταξίματα πήρες, είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει! Καλές Απόκριες!”

Μπέζος: “Άκου πρόεδρε Γιαννακέ, εδώ δεν παίζουμε”!
To Top