Επιχειρείν

Βούτυρο καρυδιού: Από την Αρκαδία τώρα στη Μεσσηνία το νέο προϊόν της Καρυάτις-Κτήμα Μπέζου

Στο επόμενο βήμα προχώρησε η οικογενειακή επιχείρηση του Γιώργου Μπέζου, που οι περισσότεροι γνωρίσαμε ως διοικητή για πάνω από δεκαετία του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Πλέον η οικογενειακή επιχείρηση, μετά την παραγωγή και εμπορία καρυδιών από το ΚΤΗΜΑ Μπέζου, προχωρά στην παραγωγή ενός ακόμα νόστιμου και θρεπτικού προϊόντος. Το βούτυρο καρυδιού, που παράγεται από τις καρυδιές στο κτήμα Μπέζου, πλέον μπορούμε να το απολαύσουμε και στην Καλαμάτα, στα σούπερ-μάρκετ Μουργή.

Ο Γιώργος Μπέζος,manager της οικογενειακής επιχείρησης, που άνοιξε τα φτερά της τα τελευταία χρόνια προσφέροντας υψηλής ποιότητας καρύδια από την Αρκαδία, μάς συστήνει το νέο του προϊόν:
“…και από σήμερα το νέο προϊόν της ΚΑΡΥΑΤΙΣ-ΚΤΗΜΑ ΜΠΕΖΟΥ, το εκλεκτό βούτυρο καρυδιού, βρίσκεται στο ράφι της αλυσίδας super markets ΜΟΥΡΓΗ στην Καλαμάτα.
Το καρυδο-βούτυρο ΚΑΡΥΑΤΙΣ-ΚΤΗΜΑ ΜΠΕΖΟΥ, είναι 100% φυτικό/φυσικό, γευστικό και υγιεινό, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά και αποτελεί μια πλούσια φυτική πηγή πρωτεϊνών, Ω3 λιπαρών, βιταμίνης Ε και αντιοξειδωτικών.
Είναι φτιαγμένο από 100% αποξηραμένα καρύδια παραγωγής μας. Τα καρύδια σε κέλυφος σπάζονται σε ειδικό σύγχρονο σπαστήρα, η καρυδόψιχα διαλέγεται προσεκτικά, θερμαίνεται για πολύ μικρό χρονικό διάστημα σε χαμηλή θερμοκρασία, ώστε να μην καταστρέφονται τα πολύτιμα διατροφικά στοιχεία της, αποφλοιώνεται, αλέθεται σε ειδικό μύλο για να πάρει την μορφή βουτύρου και τέλος συσκευάζεται σε γυάλινα βαζάκια σε κενό αέρος. Καλή σας απόλαυση!

Βούτυρο καρυδιού: Από την Αρκαδία τώρα στη Μεσσηνία το νέο προϊόν της Καρυάτις-Κτήμα Μπέζου
To Top