ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέγαρο Χορού Καλαμάτας: Πάνω από 100 πολίτες προσήλθαν για rapid test – 3 θετικά

Μέχρι το μεσημέρι εξετάστηκαν 101 συμπολίτες μας με τους 3 να βρίσκονται θετικοί στον κορονοϊό

Ανοικτό για όλους είναι από σήμερα το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας και όσοι συμπολίτες μας θέλουν να υποβληθούν σε τεστ γρήγορης ανίχνευσης κορονοϊού – rapid test, θα μπορούν να το κάνουν μέσα σε λίγα λεπτά, καθημερινά από τις 8:30 μέχρι τις 15:30, χωρίς ραντεβού.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να γνωρίζουν τον αριθμό ΑΜΚΑ και να διαθέτουν κινητό τηλέφωνο για να ενημερωθούν με SMS για το αποτέλεσμα του τεστ.

Σήμερα Δευτέρα προσήλθαν 101 άτομα κι εξετάστηκαν και ανιχνεύτηκαν τρία θετικά δείγματα. Πρόκειται για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και το παιδί τους. Και τα τρία άτομα ενημερώθηκαν και τέθηκαν υπό παρακολούθηση και σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Στο Μέγαρο βρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος και ο εκ μέρους του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας ο Κώστας Βλαχοδημητρόπουλος που συντονίζει τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία και τη Λακωνία, οι οποίοι δήλωσαν την ικανοποίησή τους για τη μεγάλη συμμετοχή, ενώ συνέστησαν και πάλι την επιτακτική ανάγκη εξέτασης των πολιτών και την πιστή τήρηση των υγειονομικών μέτρων αυτοπροστασίας.

To Top