ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλαμάτα: Διαμαρτυρία ψαράδων και κυνηγών για τη συνεχιζόμενη απαγόρευση

ΓΙΑ “ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ” ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΕΣ

Ειρηνική διαμαρτυρία λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό από αρκετούς ψαράδες και κυνηγούς στο Λιμάνι Καλαμάτας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έγινε το πρωί της Κυριακής 24 Ιανουαρίου στην κεντρική προκυμαία του Λιμένα Καλαμάτας από ψαράδες και κυνηγούς για την συνεχιζόμενη απαγόρευση από την Κυβέρνηση της αγαπημένης ενασχόλησής τους, την οποία θεωρούν άδικη, παράλογη και άκρως υπερβολική.

Στόχος των ατόμων που συγκεντρώθηκαν ήταν να διατρανώσουν την αντίθεσή τους και ζητήσουν επιτακτικά την άρση της απαγόρευσης, αφού τόσο το ψάρεμα όσο και το κυνήγι είναι ασφαλείς δραστηριότητες στη φύση, χωρίς συνωστισμό, που προκαλούν και ευεξία στους συμμετέχοντες λόγω και των περιοριστικών μέτρων.

ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ: ΤΟ “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ” ΔΩΡΟ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κυβέρνηση με απόφασή της ανήμερα τα Χριστούγεννα είχε επιτρέψει και το ψάρεμα και το κυνήγι. Απόφαση που δεν κράτησε όμως για πολλές μέρες, καθώς στις 2 Ιανουαρίου, δηλαδή μια εβδομάδα μετά, ξαναπήρε πίσω την απόφαση, απαγορεύοντας και πάλι και το ψάρεμα και το κυνήγι, και προκαλώντας οργή και αγανάκτηση σε κυνηγούς και ψαράδες σε όλη τη χώρα.

Τις τελευταίες μέρες με νέα απόφαση, κατ’ εξαίρεση επιτρέπει το κυνήγι του αγριογούρουνου μόνο όμως στους Ν0μούς Ροδόπης, Ξάνθης και Έβρου. Παραμένει η απαγόρευση στην υπόλοιπη χώρα.

Καλαμάτα: Διαμαρτυρία ψαράδων και κυνηγών για τη συνεχιζόμενη απαγόρευση

Δημοφιλέστερα

To Top