Επί Σκηνής

Λύκειο Ελληνίδων: Καλικάντζαροι, Χρυσαφεντάδες και άλλα Παραμύθια στις 3/1

3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ

Με μια όμορφη εκδήλωση που έχει στόχο να συμβάλει στη διάδοση της Προφορικής Παράδοσης και της Αφηγηματικής Τέχνης στην Ελλάδα θα ξεκινήσει η νέα χρονιά για το Λύκειο των Ελληνίδων Καλαμάτας που φρόντισε για όλες τις ηλικίες.


Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας καλούν μικρούς και μεγάλους, να φτιάξουμε και πάλι τον κύκλο της Αφήγησης.

Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018, στις 7 μ.μ., στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής , η πολύ γνωστή και αγαπητή αφηγήτρια παραμυθιών Αγνή Στρουμπούλη θα ζωντανέψει παραμύθια της προφορικής παράδοσης, από διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και από άλλες χώρες.

H Αγνή Στρουμπούλη

Και μια και το θέλουν οι μέρες θα τραβήξει το αυτί στα παλιοκαλικαντζαρούδια, που τριγυρνάνε ακόμα στον απάνω κόσμο για να κάνουν… τις σκανταλιές τους.
Την αφήγηση πλουμίζει μουσικά ο Σταύρος Παργινός με το βιολοντσέλο του.

Τιμή εισιτηρίου: 3 ευρώ


Η Αγνή Στρουμπούλη γεννήθηκε το 1952 στον Πειραιά – από τότε η θάλασσα. Από το 1995 στα Ελληνικά λαϊκά παραμύθια. Μια άλλη θάλασσα μνήμης, ανακάλυψης και παρηγορίας. Αρκετές εκδόσεις – ανθολογήσεις, μεταφράσεις, συγγραφή, c.d.- δεκατρία χρόνια εκπομπές στην Ελληνική Ραδιοφωνία, εργαστήρια για την Τέχνη της Αφήγησης, πολλές παραστάσεις σε όλην την Ελλάδα και στο εξωτερικό σε θέατρα, μουσεία, σχολεία, πανεπιστήμια, νοσοκομεία, φυλακές, βιβλιοθήκες, πολιτιστικά κέντρα, μουσικές σκηνές, πλατείες, συνέδρια. Συνεχίζει ακάθεκτη.

Λύκειο Ελληνίδων: Καλικάντζαροι, Χρυσαφεντάδες και άλλα Παραμύθια στις 3/1
To Top