Το δικό μου Σχολείο

Λιλιπούπολη: Με επιτυχία διοργανώθηκε το Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι του κέντρου προσχολικής αγωγής Λιλιπούπολη και της βίλας Λιλιπούπολης στο ξενοδοχείο Elite City Resort. Τα παιδιά οι γονείς και οι φίλοι του σχολείου επισκέφθηκαν το σπίτι του Άϊ Βασίλη και πέρασαν ένα δημιουργικό και Χριστουγεννιάτικο απόγευμα.
Οι νάνοι αφού έβαψαν τα προσωπάκια των παιδιών με χριστουγεννιάτικες φιγούρες έδωσαν το σύνθημα για να αρχίσει η γιορτή. Στο εργαστήρι του Άϊ Βασίλη τα παιδιά σαν καλά ξωτικά τον βοηθούσαν για να προλάβει να φτιάξει χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Ο μαέστρος του Άϊ Βασίλη έφτιαξε μία όμορφη μπάντα που έπαιζε μουσική και τραγουδούσε χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
 Ο σεφ είχε πολύ καλούς βοηθούς και  έτσι έφτιαξαν αμέτρητες και νόστιμες πίτσες για τους επισκέπτες και επειδή επίσκεψη χωρίς γλυκό δεν γίνεται οι μικροί ζαχαροπλάστες δημιούργησε να τα πάρεις τα σοκολατένια τρουφάκια.
Τα παιδιά δεν ξέχασαν να ταΐσουν και τα πεινασμένα  ταρανδάκια που περίμεναν με το στόμα ανοιχτό για όσο το δυνατόν περισσότερες αχυρένιες μπάλες και για όποιον είχε ξεχάσει να γράψει γράμμα ο Άγιος-Βασίλης είχε φροντίσει να φέρει και το ταχυδρομείο του.
                Στη γωνιά της cocomat  τα παιδιά έφτιαξαν το δικό τους ονειρικό μαξιλάρι και στο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό της Flexa  έβγαλαν αστεία σέλφι. Ποιος  να είναι άραγε ο τυχερός που κέρδισε ένα υπέροχο πουφ;
                Ο Άγιος Βασίλης που αγαπά πολύ τα παιδιά δεν ξέχασε την Παγκόσμια Ημέρα των Παιδιών (11 Δεκεμβρίου) και ζήτησε απ΄ όλους να στολίσουν ένα δέντρο με μηνύματα αγάπης…..
 
                Ο Άγιος Βασίλης σαν καλός οικοδεσπότης έβγαλε φωτογραφίες με τα παιδιά δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και ανανέωσε το ραντεβού με τους μικρούς του φίλους το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Λιλιπούπολη: Με επιτυχία διοργανώθηκε το Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι
To Top