ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λάσκαρης: “Δια περιφοράς προσπερνάμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πολιτών”

Τι δήλωσε ο Γιάννης Λάσκαρης, Επικεφαλής του συνδυασμού «Επανεκκίνηση για τον Δήμο Μεσσήνης» και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου

“Δημόσια και ύστερα από ένα εύλογο διάστημα αναμονής και καθώς ως επικεφαλής έχω χρέος στους συμπολίτες μου να τοποθετηθώ για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα στο ζήτημα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ,δηλώνω πως δια περιφοράς δεν δύναται πλέον να λειτουργήσουν προς όφελος του Δήμου οι συνεδριάσεις.

Οι πολίτες αναμένουν τις τοποθετήσεις μας και τις παρεμβάσεις μας αλλά και να μας αξιολογήσουν όπως έχουν δικαίωμα άλλωστε για τον θεσμικό ρόλο που μας επέλεξαν. Από τη θέση του γραμματέα του Δημοτικού συμβουλίου δηλώνω πως επιλέχθηκε ο λιγότερο αποδοτικός τρόπος για τη λειτουργία ενός δημοτικού συμβουλίου από όσους έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε αυτό το διάστημα. Δια περιφοράς δυστυχώς προσπερνάμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πολιτών, δεν τους αντιπροσωπεύουμε και υποβιβάζουμε την αξία των δημοτικών συμβουλίων. Τέλος επιμένω για άλλη μια φορά στην πρόταση μου για την ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων μέσα από το διαδίκτυο“.

Λάσκαρης: “Δια περιφοράς προσπερνάμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πολιτών”
To Top