ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αυτές τις περιοχές της Καλαμάτας αλλά και σε χωριά του Δήμου Πύλου- Νέστορος θα γίνουν τη Δευτέρα διακοπές ρεύματος

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Eιδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στην Καλαμάτα:

1. Στη περιοχή Αγ. Γεωργίου από Μπουλούκου έως το Εκκλησιαστικό Σχολείο, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 5.10.2020 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και από ώρα 08:00 έως 11:30.

2. Στη περιοχή περιμετρικά του Ησυχαστηρίου Προφήτη Ιωήλ, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 5.10.2020 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και από ώρα 11:30 έως 13:30.

3. Στην οδό Αγάθωνος και περιμετρικά του 7ου Γυμνάσιου πάνω από το ΚΤΕΛ, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 5.10.2020 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και από ώρα 13:30 έως 14:30.

4. Οι κάτοικοι που βρίσκονται στις ΤΚ Πετριτσίου- Χατζή – Βλαχόπουλου – Μανιακίου – Μεταμόρφωσης – Μεταξάδας και Χώρας, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 5.10.2020 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και από ώρα 08:30 έως 12:30.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.
Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.
Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Σε αυτές τις περιοχές της Καλαμάτας αλλά και σε χωριά του Δήμου Πύλου- Νέστορος θα γίνουν τη Δευτέρα διακοπές ρεύματος
To Top