ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαϊκή Συσπείρωση: Υποκριτική η δήλωση του Δημάρχου για παραίτηση Κουκούτση-Δεν έχει ίχνος αυτοκριτικής

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Μετά από 7 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα, από την επίθεση στους κομμουνιστές συνδικαλιστές στο Πέραμα , την δολοφονική επίθεση στους Αιγύπτιους ψαράδες το δικαστήριο καταδίκασε σήμερα ποινικά τους χρυσαυγίτες δολοφόνους, κάτι που προέκυψε από τα πολλά αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην ακροαματική διαδικασία.

Ανάμεσά τους ο Κουκούτσης πρώην βουλευτης και επικεφαλής δημοτικης παράταξης που καταδικάστηκε για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και συνεργάζεται με τη Δημοτική Αρχή και τη παραταξη της κα. Αλειφέρη στη διοίκηση του Δήμου. Επίσης έχει εκλεγεί ως πρόεδρος στο Σύνδεσμό Ύδρευσης Καλαμάτας-Μεσσήνης-Μάνης με τις ψήφους και των εκπροσώπων των άλλων δύο Δημοτικών Αρχών Μάνης και Μεσσήνης.

 

“Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος προσωπικά έχουν τεράστια ευθύνη για τη προσπάθεια να ξεπλύνουν (χωρίς επιτυχία) το φασισμό αφού συνεργάστηκαν με τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής”

 

Αυτό που πρέπει να κάνει η Δημοτική Αρχή είναι να σταματήσει κάθε συνεργασία με όλη τη παράταξη Κουκούτση και όχι να περιμένει την παραίτηση του από τη προεδρία του Συνδέσμου Ύδρευσης. Η παραίτηση έπρεπε να είχε γίνει χτές! Η ανακοίνωση του Δημάρχου που ζητάει τη παραίτηση Κουκούτση είναι υποκριτική και δεν έχει ούτε ίχνος αυτοκριτικής.

Σαν Λαϊκή Συσπείρωση αισθανόμαστε δικαιωμένοι γιατί είχαμε από την αρχή της προεκλογικης περιόδου αλλά και μετά στο ΔΣ σταθερό και αταλάντευτο μέτωπο στο φασισμό. Δυστυχώς οι αντιδράσεις των άλλων παρατάξεων άργησαν πάρα πολύ, παρά τα επανειλημμένα καλέσματα μας για καταδίκη του φασισμού .

Τέλος περιμένουμε ο καταδικασμένος πλέον για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Κουκούτσης να κρατήσει την υπόσχεση του ότι αν καταδικαστεί θα φύγει από το ΔΣ . Το περιμένουμε για να “ξεβρωμίσει ο τόπος” όπως έλεγε και το σύνθημα της ΧΑ…

Διαβάστε και αυτό:

Κουκούτσης: “Παλεύουν να αποδομήσουν τον Βασιλόπουλο. Το ζήτημα δεν είναι ο Κουκούτσης”

Λαϊκή Συσπείρωση: Υποκριτική η δήλωση του Δημάρχου για παραίτηση Κουκούτση-Δεν έχει ίχνος αυτοκριτικής
To Top